Editura Evenimentul si Capital

Cum a ajuns amanta primarului Nichita în patul care a scârțâit toată noaptea! SERIAL: Amorul cu năbădăi al edilului de Iași (II)

Adina Samson i-a luat minţile primarului de la Iaşi
Autor: | | 11 Comentarii | 18799 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Povestea patului în care amanta edilului de Iași ar fi ajuns alături de un alt bărbat a devenit cunoscută de o țară întreagă, în momentul în care au apărut interceptările convorbirilor telefonice referitoare la acest aspect. Detectivul plătit de Gheorghe Nichita ca să stea pe urmele Adinei Samson povestește cum au decurs lucrurile

Evenimentul zilei” continuă seria dezvăluirilor despre peripețiile edilului amorez. Pentru a-și spiona amanta, primarul de Iași, Gheorghe Nichita, a apelat la detectivul Ion Băcioi, fiindcă agenții de la Poliția Locală nu erau capabili să o urmărească și în străinătate. În continuarea interviului publicat în ediția de ieri cu Băcioi, vom relata, cronologic, evenimentele care apar în dosarul de corupție al primarului de Iași.

De două ori pe săptămână la coafor

Perspectiva din care sunt văzute lucrurile acum este doar cea a lui: „Din luna ianuarie am început să o urmărim din nou pe Adina Samson. Programul a fost în felul următor: Adina este funcționar public și are un program de la ora 8.00 la ora 17.00. Se știa că avea anumite tabiete în cursul săptămânii. Spre exemplu, mergea de două ori pe săptămâna la un salon de înfrumusețare și stătea în jur de două ore. După aceea, mai frecventa niște cursuri de engleză. Cumulate, două ore după program, nu era nevoie să stea un detectiv particular după ea în tot timpul acesta, să o supravegheze”.

„A fost la film cu un bărbat scund”

Detectivul cunoștea exact programul Adinei: „Știam să o preluăm de la ora 8.20 de la cursuri de engleză, de la ora 18.00 să o preluăm de la salonul de înfrumusețare. Avea un program previzibil. Dura trei, patru ore până ajungea acasă. Între timp, mai putea merge la cumpărături, la supermarket, la Auchan”. După întâlnirea cu bărbatul din Spania, Adina Samson s-a mai întâlnit și cu alți bărbați pe parcursul supravegherii plătite de primarul Nichita, povestește detectivul Băcioi: „Da, din convorbirile telefonice reiese că s-a întâlnit cu diferiți bărbați, dar lucrurile nu-s chiar așa cum s-a înțeles. Da, a fost cu un bărbat la un film, dar în primul rând el era mai mult mai scund decât ea. Nu am intrat la film, în schimb i-am așteptat la ieșire. Nu au ieșit de mână, nu au făcut gesturi ca și cum ar fi foarte apropiați. Era al doilea bărbat cu care am văzut-o, după scena din Spania, dar nu cred că a fost nimic între ei”, a povestit Ion Băcioi despre cea de-a doua ieșire a iubitei primarului.

„Domnul primar nu m-a sunat niciodată”

Ion Băcioi mai susține că n-a intrat în legătură directă niciodată cu primarul Nichita. „Nu știu ce reacții a avut domnul primar atunci când i-am trimis pozele și filmulețele cu cele două întâlniri ale Adinei. Dacă avea o relație directă cu mine, poate aș fi știut. Nu am avut o relație directă cu clientul, nu ne-am văzut niciodată. Îmi pare rău că n-am putut să fiu eu cel care să-i dau informațiile de primă mână. Așa eu i-am dat acele înregistrări domnului Avârvarei(șef în Poliția Locală -n.r) și nu știu mai departe ce s-a întâmplat cu ele. Domnul primar nu m-a sunat niciodată. Circuitul era în felul următor: era domnul primar, era domnul Hliboceanu (șeful Poliției Locale - n.r.), că așa am înțeles eu ulterior, și domnul Avârvarei. Pe domnul Hliboceanu nu l-am cunoscut niciodată. Am luat la cunoștință despre dumnealui din interceptările telefonice. Niciodată nu am văzut polițiști de la Locală care să o urmărească pe Adina Samson în același timp cu noi. Cred că foarte multe dintre informațiile pe care le furnizam noi erau folosite pentru a-și extinde ei cercetările. Spre exemplu, dacă noi îi trimiteam o fotografie cu un bărbat, ei făceau verificări sumplimentare cu privire la acea persoană. Nu se justificau astfel de cercetări suplimentare. Noi dădeam informații doar cu privire la infidelitatea ei...”, a explicat Băcioi.

„Am înțeles și noi atunci că bărbatul a așteptat-o în hotel”

Întâlnirea Adinei Samson cu omul de afaceri Wolsey Robert din Cluj este una dintre cele mai mediatizate scene din dosarul aflat în lucru pe masa procurorilor de la Direcția Națională Anticorupție (DNA).

„Ulterior, a fost episodul cu Suceava. Nu știa nimeni unde pleacă. Noi am presupus că o să plece din localitate pentru că și-a făcut plinul la mașină, a fost la coafor, am surprins-o când a coborât de acasă cu o valiză mai mare și atunci am înțeles că o să plece din localitate. Am supravegheat-o până în Suceava. Acolo, a coborât din mașină, singură, nu a întâmpinat- o nimeni. A urcat în hotel singură. Nu puteam intra imediat după ea acolo pentru că ar fi înțeles imediat că este urmărită. La scurt timp, a coborât împreună cu un bărbat, au urcat într-un taxi și au plecat către un restaurant. Bărbatul respectiv avea cam 50 de ani. I-am dat 45, inițial, pe urmă i-am văzut vârsta reală. Arăta foarte bine pentru vârsta pe care o avea. Un bărbat foarte elegant. S-au deplasat cu taxi- ul”, a relatat detectivul.

Toate scenele au fost filmate

Cei doi au luat masa la un restaurant. Toate scenele au fost filmate de detectivul angajat de Nichita „Au mers la un restaurant din Suceava, vizavi de autogară. Au stat acolo trei patru ore. Au discutat. Sunt imagini făcute de noi prin geamul restaurantului cu ei împreună la masă. Erau unul în fața celuilalt. Nu am intrat în restaurant. Când au plecat, era lapoviță și au mers împreună sub același umbrelă. Distanța era foarte mică și au mers împreună sub aeeași umbrelă. Ultimul lucru pe care l-am făcut, a fost să-i filmez în momentul în care au intrat în pensiune. Din parcare se vedeau laturile pensiunii și am zis că în zona aceea unde se aprinde un bec, în două trei minute, acolo intră. La etajul unu s-a aprins un bec la două trei minute, iar la scurtă distanță s-a mai aprins și la altă cameră. Că au intrat în camere separate sau au intrat în aceeași cameră noi nu putem ști cu exactitate”, a explicat Băcioi.

„Nu-mi dau seama dacă este un pupat de amiciție sau un sărut”

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: EVZ Special

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate