Editura Evenimentul si Capital

EVZ CHIȘINĂU. Cât costă virginitatea în Republica Moldova? Anunţuri pe internet care sporesc turismul sexual în ţară

14-05/6main6-465x390
Autor: | | 3 Comentarii | 5509 Vizualizari

Pe lângă produse cosmetice, mobilă, vestimentaţie şi încălţăminte, mai nou, au apărut şi anunţuri de vânzare a virginităţii. Preţul variază de la câteva sute de euro până la câteva mii de euro. Specialiştii anunţă că persoanele fizice care postează anunţurile respective nu pot fi trase la răspundere.

Anunţurile au fost plasate pe o pagina web destinată publicităţii. Iată unele dintre ele:

ÎMI VÂND VIRGINITATEA. Am 17 ani şi vreau să am relaţii cu cineva foarte tandru. Rog seriozitate. Scrieţi pe mail. Data adăugării: 23 nov 2013. Preț: 5.000 euro. 

Sunt o frumoasă virgină în vârstă de 24 de ani. Vreau să îmi vând virginitatea unui om tandru pentru o sumă cuprinsă între 50.000-70.000 de euro. Data adăugării: 2 apr 2014.

Vreau să-mi vând virginitatea în schimb la 20.000 euro

Îmi vând virginitatea, 20 martie 2014. Îmi vând virginitatea unei femei cu experienţă sau unei fete, am 21 de ani, sunt educat, frumos, deştept. Am mare nevoie de bani şi de asta îmi vând virginitatea de la 500 până la 3.000 de dolari. Putem să ne întâlnim şi în hotel. Aştept apeluri din partea unei femei care doreşte un băiat virgin pe o noapte.

Pe lângă anunţurile publicate de înseşi persoanele care îşi propun spre vânzare virginitatea, sunt şi bărbați care vor să cumpere virginitatea unei femei. Aceştia sunt dispuşi să plătească bani grei pentru aceasta. Iată şi anunţurile plasate pe aceeaşi pagină web:

Sunt un domn din Italia şi caut o fată ce vrea să-şi vândă virginitatea. Contact pe mail, ofer 100.000 de euro.

Portalul este destinat tuturor categoriilor de vârstă. Utilizatorul unei astfel de pagini web poate scoate la vânzare orice produs în câțiva pași. Nu este nevoie decât să-ți creezi un cont pe site-ul respectiv, să postezi o scurtă descriere a produsului, datele de contact și, gata, produsul este scos la vânzare. Astfel, nu există cineva care ar monitoriza activitatea acestui site.

Virginitatea nu mai este o mândrie

Psihologii susţin că dacă, înainte, virginitatea era o mândrie, acum aceasta este mai degrabă un dezavantaj. Astfel, domnişoarele preferă să-şi piardă virginitatea cu persoane necunoscute şi de ce să nu obțină şi nişte bani.

„Fetele tinere consideră că virginitatea şi-a pierdut din valoarea sa în sensul că nimeni astăzi nu se mai căsătoreşte virgină şi acesta nu mai este criteriul principal în alegerea partenerei. Astfel, propunerea de a-şi vinde fecioria devine astăzi o ofertă de actualitate. Pentru orice femeie, virginitatea sa este astăzi mai degrabă o  problemă decât un fapt de mândrie. Şi cu cât înaintează în vârstă, domnişoarele încep a se complexa pentru virginitatea lor, iar această presiune a grupului de apartenenţă generează sentimente de inferioritate, care ulterior îşi pot lăsa amprenta în viitoarele relaţii de dragoste. Pentru o fată virgină devine mai sigur de a scăpa de virginitatea sa într-un mediu securizant, dar cu un bărbat experimentat şi necunoscut”, menţionează Irina Novac, psiholog-consilier.

Anunţuri credibile sau farse?

Am sunat la câteva numere de telefon ca să verificăm dacă anunţurile sunt credibile sau nu. Avocaţii menţionează că persoanele fizice care plasează astfel de anunţuri nu pot fi trase la răspundere. „Eu chiar nu am văzut astfel de anunţuri şi nici nu am ştiut că ele există. Mai degrabă, persoanele care plasează aceste anunţuri pot fi trase la răspundere”, a declarat Gheorghe Susarenco.

Şi reprezentanţii Inspectoratului General de Poliţie susţin că de monitorizarea anunţurilor de acest tip se ocupă Procuratura Generală. Reprezentanţii de la Procuratura Generală au menţionat însă că sunt prea ocupaţi pentru a răspunde la întrebările noastre.

Anunţurile date demonstrează încă o dată că în Republica Moldova este foarte dezvoltat turismul sexual, căci anunțurile sunt destinate străinilor sau celor care le organizează cetățenilor străini întâlniri amoroase la Chișinău. Ceva timp în urmă, o publicaţie italiană a scris că Republica Moldova este ţara cu cel mai mare număr de sex chat-uri. În acelaşi timp, din ce în ce mai des este vorba despre pornografia infantilă. 

În ianuarie 2013, colaboratorii Ministerului Afacerilor Interne au reţinut doi cetăţeni ai Israelului care şi-au organizat o „afacere” în Republica Moldova. Aceştia au lansat o reţea de prestare a serviciilor sexuale străinilor, în hoteluri de lux din Chişinău. Potrivit unor surse din cadrul MAI, din gruparea criminală făcea parte şi o moldoveancă. Aceasta era responsabilă de selectarea şi repartizarea femeilor de moravuri uşoare. Condiţia de bază pentru potenţialii clienţi era ca aceştia să lase la cazino suma de până la 3.000 de dolari.

În Moldova, femeile se cuceresc cu un suc

Daryush Valizadeh (42 de ani), expert în turism de plăcere, a realizat harta lumii în funcţie de cât de uşor cedează femeile avansurilor unui bărbat. Specialist în sedus femeile, americanul de origine iraniană a făcut o listă de recomandări pentru turiştii care merg în vacanţe pentru a face sex. Astfel, în ţări precum Moldova, Rusia, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Cehia şi Romania, cucereşti o femeie „cu o strângere de mână şi o invitaţie la un suc”, scrie click.ro.
Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate