Editura Evenimentul si Capital

EVZ a aflat ce hobby scump avea Dan Condrea. Oare SRI știa? | Dosarul Hexi Pharma

FOTO: Trupa Kameleon
Autor: | | 10 Comentarii | 9075 Vizualizari

Ce fel de om era Dan Condrea? Dacă ne-am raporta la anchetele londoneze sau americane, ne-am gândi că la întrebarea aceasta ar căuta răspuns un psiholog criminalist, personaj nelipsit din echipa de investigații când e vorba de o moarte suspectă.

Acesta are menirea de contura profilul psihologic al victimei și al posibilului autor al omorului sau agresiunii asupra victimei.

La noi, judiciariștii încearcă să facă ei acest lucru în baza experieței acumulate. Modul acesta de lucru le este folositor pentru a stabili mediul în care se învârtea victima, posibile legături cu persoane interesate în suprimarea victimei și tipuri de reacție în anumite situații. Așa se explică de ce anchetatorii cazurilor de omor sau morți suspecte sunt interesați și de latura privată a vieții victimei.

Deoarece am aflat tot felul de informații despre controversatul personaj care a fost Dan Condrea, informații ce pot fi interesante pentru conturarea profilului său psihologic, le aducem rând pe rând la cunoștința procurorului și polițiștilor care se ocupă de moartea stranie a patronului de la Hexi Pharma. După datele privind legăturile lui Condrea cu personaje din sfera serviciilor secrete și cele din rețeaua sanitară, azi facem publice informații despre hobby-ul fostului patron de la Hexi Pharma, descris de unii apropiați ca un tip dur, coleric, zgârcit, capabil de orice pentru a-și atinge scopul.  


Anchetatorii au ocolit „Cartierul generalilor SRI” din Corbeanca  | Dosarul Hexi Pharma

Dan Condrea i-ar fi dat fostei soții 7 milioane de euro ca să accepte divorțul | Dosarul Hexi Pharma

Medicul Zamfir, despre Dan Condrea: „Era mai introvertit“ | Dosarul Hexi Pharma

Directoarea Hexi Pharma, în arest la domiciliu | Dosarul Hexi Pharma


Dan Condrea, omul care n-a ezitat să facă bani din dezinfectanții diluați pe care-i distribuia în spitale, era un rocker practicant. Era atât de pasionat de muzica metalistă, ca fan declarat al lui John Petrucci și a trupei sale Dream Theater, încât a studiat chitara, și-a făcut trupă, iar din când în când organiza cu prietenii săi seri muzicale în cluburi bucureștene.  Și-a botezat formația Kameleon și a înregistrat-o la OSIM, ca nu cumva cineva să-i fure numele. Nu s-a zgârcit în a-și cumpăra scule scumpe și, din 2012, a investit în clipuri video, pe care le puteți vedea pe canalul Youtube.

După ce am găsit pe internet prima înregistrare cu Dan Condrea în rol de chitarist rock (pe care am și publicat-o vineri pe site-ul evz.ro), am cerut relații de la patronul Clubului Ageless, acolo unde se făcuse filmarea. Alexandru Jalbă, omul care deține de câțiva ani clubul din zona Tineretului – Cuțitul de argint, și-a amintit de seara din vara anului 2013, când ”o companie de medicamente sau cam așa ceva” a închiriat locația sa de circa 80-100 de locuri. Omul spune că până la momentul când a văzut înregistrarea în evz.ro, nu a făcut nicio legătură între patronul Hexi Pharma, implicat în scandalul despre care urlă presa, și  tipul care a cântat în Ageless, în urmă cu trei ani.  

”A venit o tipă de la compania lor, a închiriat doar localul, refuzând cateringul nostru și băuturile de la bar. Au spus că aduc ei tot și vor veni cu formație și scule, căci au o aniversare privată. Au plătit însă oamenii care au servit și pe barmani. Am stat toată noaptea cu ei, dar nu mi-am dat seama că acel chitarist e mare șef. Mai ales că a cântat mai tot timpul. Acum, mă gândesc că a vrut să-și facă damblaua și să cânte în fața amicilor și oamenilor lui din firmă”, mi-a spus Alexandru Jalbă.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Justiţie

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate