Editura Evenimentul si Capital

EVENIMENTUL ZILEI este NUMĂRUL 1 pe piaţa publicaţiilor quality din România

EVZ este cel mai citit ziar quality din România
Autor: | | -11 Comentarii | 695 Vizualizari

Ultimele date publicate de către Biroul Român de Audit Transmedia arată că publicatia Evenimentul Zilei este pe primul loc pe piaţa ziarelor quality din România. Cu 150.000 de cititori pe ediţie, conform Studiului Naţional de Audienţă (perioada de măsurare: februarie 2013- februarie 2015), Evenimentul Zilei devine cel mai citit ziar quality din România. Următoarele clasate au înregistrat pierderi semnificate, conform cifrelor publicate.

Comparativ cu măsurătorile din valul precedent (noiembrie 2012-noiembrie 2014), Jurnalul Naţional a scăzut cu 11%, având o medie de 147.000 de cititori, iar Adevărul a înregistrat o scadere de 7%, ajungând la 120.000 de cititori/ediţie.

Evenimentul Zilei este şi cel mai vândut ziar quality, cu o medie de vânzări de aproape 13.000 pe ediție potrivit celor mai recente date publicate de Biroul Român de Audit Transmedia.

Astfel, Evenimentul Zilei îşi păstrează poziţia din fruntea clasamentului celor mai vândute publicaţii quality, la o distanţă confortabilă atât faţă de cotidianul Adevărul, cât şi de România liberă, potrivit cifrelor de vânzări din perioada octombrie-decembrie 2014.

Cea mai spectaculoasă scădere a vânzărilor a fost înregistrată de Jurnalul National, care a avut doar 7.415 exemplare în medie, vândute zilnic în ultimul trimestru al anului trecut (faţă de 10.428 de exemplare vândute în aceeaşi perioadă a anului 2013). Cu 10.512 de exemplare vândute în ultimul trimestru al anului trecut, România liberă se clasează pe cel de-al doilea loc în topul celor mai vândute publicaţii de calitate, fiind urmată de cotidianul Adevărul ce a vândut 10.013 de exemplare zilnic în perioada octombrie-decembrie 2014. În ceea ce priveşte revista Capital, numărul de cititori a creşcut cu 4.000 faţă de valul precedent. Anterior, Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT) a făcut publice cifrele de vânzări ale publicațiilor cotidiene în ultimul trimestru al anului trecut. Toată presa a înregistrat scăderi.

Ziarul Financiar, Forbes şi Business Magazin nu au cifre de audienţă din cauza neplăţii facturii SNA.

Loading...
Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate