Emil Boc va participa la o dezbatere organizată de Fundația Mișcarea Populară

Emil Boc va participa la o dezbatere organizată de Fundația Mișcarea Populară

Emil Boc a anunțat că va participa, în calitate de conferenţiar universitar, la dezbaterea organizată duminică, la Cluj-Napoca, de Fundaţia Mişcarea Populară.

Primarul Clujului a subliniat că nu a primit nicio invitaţie de a adera la Fundaţia Mişcarea Populară condusă de Marian Preda, iar dacă va fi invitat, "va vedea" ce va face.

"Nu m-au contactat pe marginea acestui subiect. Nu am primit invitaţie, aşa că unde să mă duc dacă nu sunt invitat. M-au invitat doar să particip la dezbaterea care va avea loc duminică. Am primit invitaţia din partea profesorului Marian Preda de la Fundaţiei Mişcarea Populară, care organizează duminică, la Cluj, o dezbatere pe tema statului de drept şi am fost invitat în calitate de conferenţiar universitar la Facultatea de Ştiinţe Politice, la dezbatere", a declarat Emil Boc, citat de Agerpres.

Despre faptul că nu a participat duminică la şedinţa Colegiului Director al PDL care a avut loc la Braşov, Emil Boc a subliniat că, în momentul de faţă, nu mai deţine nicio funcţie în partid şi că este un simplu membru.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totodat[, Emil Boc a spus că nu va participa sâmbătă la mitingul organizat de PDL la Bucureşti pentru că are "alt program".

Întrebat fiind ce părere are despre plecările, din ultima vreme, din partid, Boc a afirmat că "cel mai bine ar fi ca, la această întrebare, să răspundă conducerea PDL, care are informaţii mai bune, dar, ca orice om de bun simţ, poate remarca că plecarea unor membri nu poate să fie un lucru bun".

"Pentru mine, partidele de dreapta, inclusiv Mişcarea Populară, sunt partide partenere care au, sper eu, un singur adversar comun, USL. Şi aşa cred că trebuie să privim viitorul şi competiţiile electorale care sunt în faţa noastră, europarlamentarele şi mai ales prezidenţialele care vor decide soarta politică a României pentru următorii zece ani", a mai spus Emil Boc. CITIȚI ȘI:

  •  Parlamentarii PMP iau startul în opoziţie