Elizabeth Hurley neagă zvonurile legate de o presupusă relație cu Bill Clinton: ”Sunt povești RIDICOLE și PROSTEȘTI”

Elizabeth Hurley neagă zvonurile legate de o presupusă relație cu Bill Clinton: ”Sunt povești RIDICOLE și PROSTEȘTI”

Elizabeth Hurley neagă categoric zvonurile despre o presupusă relație între ea și fostul presedinte american Bill Cliton. Ea a catalogat aceste infromații drept ”ridicole și prostești”.

Actriţa britanică, în vârstă de 48 de ani, a scris pe Twitter că ia în calcul iniţierea unei acţiuni în justiţie faţă de relatările false făcute de portalul Radar Online, şi preluate ulterior de publicaţia The Sun, scrie Agerpres.

”Poveşti ridicole şi prosteşti despre mine şi Bill Clinton”, a scris Hurley pe contul său, adăugând că totul nu este decât o minciună şi că a vorbit deja cu avocaţii săi. Dovada acestei relații ar fi o înregistrare audio a unui fost iubit al actriței, Tom Sizemore, în care el vorbeşte despre o relaţie  a lui Bill Clinton cu Liz Hurley. Mai mult decât atât, Sizemore susține că Bill Clinton și Elizabeth Hurley ar fi întreținut relații sexuale în timp ce soția politicianului, Hillary, se afla în camera alăturată. TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Bill Clinton, implicat într-un nou scandal sexual. Fostul președinte ar fi avut o relație amoroasă cu Elizabeth Hurley
  • Experiențele HILARE ale jurnaliștilor la SOCI. Apă periculoasă și fotografii cu Putin în holul hotelului | GALERIE FOTO
  • Industria AMANTELOR din CHINA: Incursiune în lumea ASCUNSĂ a comunismului asiatic | GALERIE FOTO

Ne puteți urmări și pe Google News