Elena Băsescu îi arată lui Mircea Diaconu cum arată 140.000 de semnături pentru candidatura ca independent la europarlamentare

Elena Băsescu îi arată lui Mircea Diaconu cum arată 140.000 de semnături pentru candidatura ca independent la europarlamentare

Europarlamentarul Elena Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook o poză cu semnăturile strânse pentru candidatura sa ca independentă la europarlamentare, cu un mesaj destinat fostului liberal Mircea Diaconu, ce dorește să candideze ca independent la europarlamentare.

"Informație pentru Mircea Diaconu: așa arată 140.000 de semnături valabile pentru candidatura ca independent la europarlamentare", a scris Elena Băsescu.

Ieri, europarlamentarul Elena Băsescu a demisionat din PDL. Ea a anunţat apoi, într-o conferinţă de presă a PMP, că nu va candida la europarlamentare. "La fel ca în anul 2009 am strâns numărul necesar de semnături pentru a candida la europarlamentare. Doresc să mulțumesc că PMP mi-a propus să candidez pe locul doi la europarlamentare. Mi se pare o favoare prea mare. Mi s-ar părea un troc imoral rezervat marilor justițiari. Nu voi candida ca independent deoarece nu doresc să iau unul, două sau trei procente de la Mișcarea Populară. Poziționarea mea pe un loc eligibil m-ar dezonora. Deși am numărul necesar nu voi candida nici ca independent", a spus Elena Băsescu.

Ne puteți urmări și pe Google News