Editura Evenimentul si Capital

EINSTEIN din VASLUI. TEORIA descoperită de bărbat îi pune în PERICOL pe toţi FIZICIENII din LUME: „Am cădea cu toţii într-o...”

Autor: | | 11 Comentarii | 5039 Vizualizari

Florin Cociuban, zis şi Einstein din Vaslui, este un bărbat în vârstă de 40 de ani care a descoperit o nouă teorie în fizică. Aceasta îi pune în pericol pe toţi fizicienii din lume. Bărbatul consideră că viteza luminii poate fi depăşită, lucru ce a pornit nenumărate controverse la nivel global.

Florin Cociuban nu are studii de specialitate. Ba, mai mult, şcoala lui se opreşte brusc înainte de liceu, din cauza unor probleme familiale.

„Am multe nopţi nedormite în care mă gândeam la toate acestea. Ideea cu cântarele mi-a venit observând că acul unuia se mişcă instantaneu atunci când, pe el, aşezi o greutate. Astfel, dacă aşezi zeci, sute sau mii de cântare unul peste altul şi pe ultimul aşezi o greutate, acele de la toate cântarele se vor mişca instantaneu şi în acelaşi timp”, spune Florin.

„Einstein din Vaslui” povesteşte că această teorie a scris-o şi a gândit-o în Germania. Tot acolo a şi autentificat-o, să fie sigur că nimeni nu îi va fura ideea.

”Stăteam pe malul unei ape şi mă uităm la o hidrocentrală şi mă gândeam dacă ar conta să arunci o picătură de apă acolo sau un fir de nisip. Dacă ar conta, mă gândeam ce s-ar putea întâmpla în acel moment”, relatează Florin Cociuban.

A căutat răspunsuri peste tot în lume dar nimeni nu a putut, sau nu a vrut să i le ofere. Un fizician român i-a oferit „cea mai clară explicaţie” de până acum.

„Toată lumea fuge de un răspuns. Cercetători şi doctori în fizică mi-au întors spatele. Toată lumea tace, dar adevărul stă în cuvintele spuse de o profesoară de fizică cu care m-am consultat. Şi ea a spus: Dacă toate doctoratele din lume sunt bazate pe Teoria relativităţii, cine vrei tu să-ţi dea dreptate?! Am cădea cu toţii într-o prăpastie deoarece, dacă viteza luminii cade, cad toate doctoratele, iar noi toţi am fi nişte oameni de ştiinţă care am crezut în vrăjitoare». Acesta este răspunsul profesoarei şi poate că acesta este şi adevărul”, a spus acesta.

Teoria lui Florin Cociuban

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Social

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate