Editorialist „Vocea Rusiei”: Ne pregătim pentru RĂZBOI. Americanii vor SÂNGE

Editorialist „Vocea Rusiei”: Ne pregătim pentru RĂZBOI. Americanii vor SÂNGE

Valentin Mândrăşescu, editorialistul ediţiei în limba română a portalului „Vocea Rusiei”, susţine că „a început numărătoarea inversă” privind izbucnirea unui război în Ucraina. „Americanii vor sânge, vor mult sânge”, afirmă Mândrăşescu.

Postul „Vocea Rusiei” este finanţat de statul rus şi exprimă poziţiile guvernului de la Moscova.  Avertismentul sumbru al lui Mândrăşescu, privind izbucnirea unui război, a fost postat de pagina sa de Facebook. „Ne pregatim pentru razboi. Daca nu se intampla o minune, in perioada 11-15 martie, 'brava armata ucraineana' ajutata de instructori americani si 'civilii' de la Blackwater, va ataca Crimeea. Consecintele sunt lesne de imaginat.

Ucraina a ramas fara stat major, generalii si-au dat demisia pentru a nu participa la macel, dar pentru politicieni nu conteaza. Au adus fanatici.

Americanii vor sange, vor mult sange si posibilitatea de a zbiera din rasputeri despre 'sangerosul tiran Putin'. Evident, dupa versiunea CNN focul va fi deschis de rusi, evident observatorii OSCE (la fel cum au facut in Osetia din care s-au carat cu 6 ore inainte de asaltul lui Saakashvili) vor sustine versiunea americana (din cauza asta nici nu le dau voie sa intre in Crimeea).

Ne puteți urmări și pe Google News

(...) Din Vestul ultra-nationalist al Ucrainei spre Crimeea se deplaseaza unitatile militare inca functionale si fidele 'noului guvern'. A inceput numaratoarea inversa. Sper sa ma insel”, a scris editorialistul de la „Vocea Rusiei”. El a postat şi două fillmuleţe care ar dovedi ca armata ucraineană se mobilizează şi porneşte la război. <iframe width="640" height="415" src="//www.youtube.com/embed/AeESBK1xDXQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="640" height="415" src="//www.youtube.com/embed/eENtdRX2nYo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> CITIŢI ŞI:

  • Gitenstein: Situaţia din Ucraina e foarte periculoasă şi ar putea avea impact asupra României
  • Mercenari americani în Ucraina? Rusia susţine că 300 de membri ai "Blackwater" au ajuns la Kiev
  • Trupele ruse iau OSTATICI militarii ucraineni de la frontieră. IAȚENIUK: „Nu vom ceda niciun centimetru din teritoriul nostru RUSIEI”