După maşini, case şi telefoane, şi bicicletele vor putea fi asigurate antifurt

După maşini, case şi telefoane, şi bicicletele vor putea fi asigurate antifurt

În cadrul Forumului Mondial de Afaceri, care a avut loc zilele acestea la Bucureşti, un producător de biciclete a încheiat un parteneriat cu o companie de asigurări, în vederea implementării pe piaţa românească a sistemului de asigurări a bicicletelor în caz de furt.

Astfel, producătorul de biciclete DHS, compania de asigurări Grawe România şi ABMS (AllBike Management System) vor oferi în curând asigurări, prin care proprietarii bicicletelor furate vor putea fi despăgubiţi, dacă acestea le sunt furate. Bineînţeles, cu condiţia achitării primei de asigurare, în prealabil.

Evenimentul, care a reunit la Palatul Parlamentului, în zilele de 20-21 martie, peste 300 participanţi din ţară şi 60 de participanţi străini din Europa, Africa şi Asia, a mai marcat semnarea unui acord. Institutul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare pentru Electrotehnică ICPE-CA Bucureşti, împreună cu Baotou Jin Meng Joint Magnetic Material Co. Ltd. din China şi Purtech SRL au semnat un parteneriat în vederea construirii în România a primei fabrici de magneţi permanenţi din Europa. CITIȚI ȘI:

  • Asigurări obligatorii pentru culturi şi animale. Cine va gestiona cele 200 de milioane de euro de la UE
  • Se scumpesc asigurările. Te va costa şi mai mult asigurarea pentru casă şi maşină
  • Ce profit aduc administratorii contributorilor la fondurile private de pensii?

Ne puteți urmări și pe Google News