Accident tragic: Un fost FOTBALIST de la Steaua a MURIT la vârsta de numai 25 de ani / VIDEO

Accident tragic: Un fost FOTBALIST de la Steaua a MURIT la vârsta de numai 25 de ani / VIDEO

“Când am auzit am rămas fără cuvinte… Un băiat extraordinar, cu mult bun simţ şi un atacant care avea simţul porţii”...

Acestea sunt spusele lui Mircea Lucescu, care a vorbit în exclusivitate pentru Fanatik.ro despre tragedia petrecută, și anume fostul stelist Maicon Pereira (25 de ani) a decedat sâmbătă dimineaţa în urma unui grav accident rutier petrecut în Doneţk.

„Odihnească-se în pace

“Tocmai am încheiat discuţia cu brazilienii mei din echipă şi am anulat ambele antrenamente de azi. Am înţeles că nu conducea el, ci un prieten de-al lui. Mergeau pe un drum drept, iar cel care conducea, nu era obişnuit cu gheaţa şi vremea rea şi a intrat frontal într-o maşină care venea pe contrasens”, a mai spus Lucescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tragica dispariţie a fost anunţată de site-ul oficial al clubului ucrainean Șahtior Donețk. “A fost un fotbalist talentat, o fire deschisă şi prietenoasă. Maicon iubea viaţa şi ştia să fie mereu pozitiv. În mod tragic, o moarte absurdă a răpit o persoană minunată dintre noi. Maicon avea doar 25 ani. Este o ştire teribilă pentru fiecare dintre noi. Şahtior transmite condoleanţe familiei lui Maicon şi prietenilor lui. Odihnească-se în pace”, a scris sursa menţionată. Atacantul Maicon Perreira de Oliveira a jucat la Steaua în returul ediției de campionat 2010/2011, sub formă de împrumut de la formația ucraineană Volyn Luțk. Brazilianul a înscris trei goluri pentru formația „roș-albastră”. La finalul sezonului, oficialii grupării „roș-albastre” nu au vrut să plătească 800.000 de euro pentru a-l cumpăra definitiv pe Maicon, care, ulterior, a ajuns la Șahtior Donețk, echipa pregătită de Mircea Lucescu. Anul trecut, Șahtior îl împrumutase pe Maicon la clubul Illiciveț Mariuopol. Atacantul născut pe 8 mai 1988, la Rio de Janeiro, a mai jucat în 2012 la formația ucraineană Zorya Luhansk, tot sub formă de împrumut de la Șahtior Donețk.

<iframe src="//www.youtube.com/embed/FpWSLYY32wQ" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>