Editura Evenimentul si Capital

Spovedanie în Parlament. Daniel Dragomir a spus care a fost MOTIVUL SUPREM al întâlnirii din sufrageria lui Oprea! BREAKING NEWS Update

Autor: | | 5 Comentarii | 19771 Vizualizari

Daniel Dragomir, fost ofiţer SRI, continuă seria dezvăluirilor explozive. Mai exact, acesta a vorbit astăzi, în faţa Comisiei de Anchetă despre noaptea de 6-7 decembrie 2009, controversata noapte a alegerilor, dar şi despre felul în care s-au aruncat şi s-au jucat zarurile puterii în acele zile. Acesta a devoalat că motivul suprem al întâlnirii din sufrageria lui Oprea a fost acela că s-a încercat împiedicarea renumărării voturilor din diaspora, deoarece sondajele îl dăduseră câştigător pe Geoană.

UPDATE 2

Întâlnirea, una operativă! Fiecare voia să-şi păstreze funcţia!

"Deciziile candidatului Geoană nu le pot comenta după ce lucrurile luaseră o anumita intorsatură după 7 decembrie. Domnul Andronic a fost intrebat de doamna Kovesi ce facem cu Realitatea. Iar eu v-am spus... domnul Andronic fiind în miezul evenimentelor, nu a înţeles la acel moment întrebările referitoare la Realitatea, pentru că de aceea a şi fost chemat, pentru expertiza sa în zona de media. Nu s-a servit nimic în birou. S-a servit în camera alăturată, unde se aflau domnul Onţanu şi Iordănescu.

Comisia SRI: Coldea trebuie demis

Întâlnirea din birou a fost o întâlnire operativă. Eu nu pot afirma că, la acea întâlnire, s-au petrecut lucruri care au influenţat rezultatul alegerilor, dar pot spune că acei oameni de la întâlnire au făcut în aşa fel încât să îşi păstreze funcţiile".

UPDATE

Potrivit lui Dragomir, întâlnirea a reprezentat  o "celulă de criză pentru găsirea unei soluţii pentru impiedicarea renumărării voturilor din diaspora".

Când se credea că dommul Coldea era suspendat, de fapt era la birou...

"Este important ca membrii Comisiei să înţeleagă cum s-a ajuns la dosarul domnului Voicu, care au fost presiunile, când datele referitoare la Voicu şi celelalte persoane din dosar existau din vara anului 2009… Cine a decis trimiterea dosarului către DNA, care a fost rezoluţia domnului Morar şi cum a ajuns el la procurorul Papici?

La 3 zile după episodul "Sufrageria" a încept decapitarea postului Realitatea TV. Despre momentul din 2007, când un bileţel cu 3 nume de judecători de la CCR a fost pierdut de Coldea… Acele bileţele au fost scrise de Florian Coldea... Cunosc modalităţile de desfăşurare. Arhiva se afla şi se află în subordinea Secretariatului general al SRI, care era condus la acea vreme de Marius Sorin Vlădeanu.

Acea activitate de căutare în Arhivă a fost una dintre primele încercări ale lui Coldea de a juca în mediul politic. A fost o greşeală şi ulterior a şi recunoscut. Toate aceste elemente sunt identificabile. Când se credea că domnul Coldea era suspendat, de fapt era la birou, de fapt conducea, doar că nu mai semna. El avea acces la telefoanele operative, dar nu mai semna documente. Din punctul de vedere al acelor bileţele a fost prima ingerinţă a lui Coldea în ceea ce priveşte zona Curţii Constituţionale. Domnul Oprea era cel mai politician între militari şi cel mai militar între politicieni",  a mai precizat în faţa Comisiei de anchetă fostul ofiţer SRI. 

UPDATE

Este important ca membrii Comisiei să înţeleagă cum s-a ajuns la dosarul domnului Voicu

"Capul generalului Ştefănuţ a căzut festiv, îndepărtarea altui general 3-4 săptămâni în perioada alegerilor… Unitatea anti-teroristă nu s-a implicat în acele alegeri. Întâlnirea din sufrageria lui Oprea a fost documentată şi există date. Au fost foarte multe convorbiri telefonice, Kovesi cu Coldea, Dâncu, Muşătescu…Toate aceste convorbiri sunt documentate. Acea întâlnire a fost foarte tensionată pentru că, în baza acelor sondaje scoase de Antena 3 şi Realitatea, un candidat pierdea şi în momentul acela fiecare dintre participanţi avea de pierdut funcţia - mai puţin domnul Dan Andronic -, avea să iasă din Sistem.

Este important ca membrii Comisiei să înţeleagă cum s-a ajuns la dosarul domnului Voicu, care au fost presiunile, când date referitoare la Voicu şi celelalte persoane din dosar existau din vara anului 2009… Cine a decis trimiterea dosarului către DNA, care a fost rezoluţia domnului Morar şi cum a ajuns el la procurorul Papici. La 3 zile după episodul sufrageria a început decapitarea postului Realitatea TV", a spus Dragomir. 

UPDATE

"Împreună cu generalul Coldea am avut activităţi care au avut legătură cu Sudanul, unde nu există ambasador. Acolo este doar un însărcinat cu afaceri, pentru că este un post foarte greu. Episodul cu Sudanul (n.r. - detalii despre episodul Florian Coldea, ambasador în Sudan) Mi-a confirmat aceste presiuni şi cumva mi-a confirmat că implicarea datei de 6 decembrie a dus la o situaţie care i-a permis să-şi păstreze funcţia.

Oprea, gândit în laboratoarele serviciului...

La întâlnirea din acea sufragerie au început să rezulte aceste culoare, culoarul media, mai exact ce s-a întâmplat cu Realitatea şi Vîntu. La culoarul politic, la domnul Oprea, care devine portstindardul unui nou partid, UNPR, care a fost gândit în laboratoarele serviciului…Culoarele justiţiei, pentru că măsurile luate imediat după 6 decembrie au avut scop blocarea oricăror iniţiative de a conduce la renumărarea voturilor din Disapora", a mai spus Dragomir.

UPDATE

Daniel Dragomir a vorbit astăzi, în faţa Comisiei de Anchetă despre noaptea de 6-7 decembrie 2009, mai exact despre controversata noapte a alegerior. Acesta a precizat că motivul suprem al întâlnirii din sufrageria lui Oprea a fost acela că s-a încercat  împiedicarea renumărării voturilor din diaspora, deoarece sondajele îl dăduseră câştigător pe Geoană.

Acesta a precizat  că a fost o întâlnire extrem de tensionată, existând o celulă de criză şi la sediul PSD.  În faţa membrilor comisiei, Dragomir a afirmat că ştie motivul întâlnirii de acasă de la Gabriel Oprea, din seara turului 2 al alegerilor prezindeţiale din 2009.  Potrivit lui Dragomir, întâlnirea a reprezentat  o "celulă de criză pentru găsirea unei soluţii pentru impiedicarea renumărării voturilor din diaspora".

A existat o documentare a întâlnirii? 

"Dacă a existat o documentare a acelei intalniri? Fiecare ofiter care participa la intalniri la care participa si oameni politici este obligat sa raporteze acest aspect datorita procedurilor interne. Ar trebui sa existe o raportare sau o documentare despre ceea ce s-a discutat la acea intalnire, care mai departe trebuia adusa la cel care şef CSAT la acea vreme".

Fostul ofiţer a mai precizat desprea cea noapte că raţiunea invitaţiei Laurei Codruţa Kovesi era acela că aceasta detinea cătuşele în acel moment.

Raţiunea invitaţiei lui Kovesi: aceasta avea cătuşele!

"Domnul Oprea era cel mai basist dintre cei prezenti. Domnul Coldea si doamna Kovesi primisera semnale cu privre la indepartarea lor din functie. Intalnirea a fost extrem de tensionata. (...) În paralel a avut loc o alta celula de criza, la sediul din Kiseleff al PSD, la care au participat domnul general Ionel Marin, generalul Dumitru Iliescu, Cătălin Voicu.

Înca din anul 2009l a existat o atentie deosebita acordata inclusiv prin acordarea mandatelor de siguranta nationala in cazul domnului Catalin Voicu. Intalnirea de la Gabriel Oprea a constituit si un prilej de indentificare a solutiilor pentru blocarea initiativelor domnului Voicu si a generalului Iliescu", a mai spus fostul ofiţer SRI. 

Reamintim că Dragomir a făcut în ultima perioadă o serie de dezvăluiri explozive despre peisajul justiției din România și despre binomul DNA -SRI, precizând, cu referire la dosarul Black Cube în care este cercetat, că „statul paralel lucrează și își continuă presiunile”.

Serialul de dezvăluiri „Noi suntem Statul!” - Toate episoadele

Comisia de anchetă a alegerilor din 2009 se reuneşte din nou luni, începând cu ora 14.30, preşedintele comisiei anunţând încă de acum câteva zile că vor fi invitaţi Elena Udrea, Daniel Dragomir, Doru Paraschiv şi Marian Hăpău. Reamintim în acest context de celebra listă făcută de Daniel Dragomir, lista celor 65 de persoane care ar urma să ajungă în faţa Comisiei de Anchetă pentru a confirma sau infirma dezvăluirle făcute de fostul ofiţer. 

Daniel Dragomir despre STATUL PARALEL și PRESIUNI în Black Cube: „Haideți să ne judecăm, public, să vadă toată lumea mizeria din dosar”

Redăm mesajul postat de Daniel Dragomir pe blogul său dragomirdaniel.ro:

„Astăzi, 30 octombrie, ora 14:30, sunt invitat să depun mărturie în fața Comisiei speciale de anchetă a Parlamentului României.

Daniel Dragomir despre firme acoperite și COLDEA-KOVESI: „PEŞTII MARI au scăpat. Microsoft şi ANRP” REACȚIE DURĂ a SRI

Voi prezenta Parlamentului și publicului o serie de aspecte de care am cunoștință despre:

Noaptea alegerilor din 2009, sufrageria domnului Oprea, personajele prezente, atmosfera, rolul și locul fiecărui comesean, situația tensionată, activități și semnificații ale acelei nopți.

Anul 2009, un război politic acerb la suprafață, care s-a exprimat printr-un război crâncen al serviciilor în subterane. Despre SRI, Ministerul de Interne, DGIPI și alte personaje.

Despre anul 2009 pe care l-am trăit eu în SRI;

Daniel Dragomir, DEVĂLUIRI-BOMBĂ! Documentul care arată, încă o dată, că „SRL COLDEA” uzurpa puterile Statului

Alegerile din 2009, despre soft-uri, sondaje și personaje, rezultate și exit-polluri, telefoane în miez de noapte și altele. Despre o bătălie pe viață și pe moarte pentru funcții și libertate.

Anul 2010, după alegeri, după ce băieții și fetele din vârful statului au înțeles că pot folosi instituțiile pentru ei (fără nicio grijă) și cum au înțeles că puterea era de fapt la ei.

Voi explica începuturile Statului Paralel. Voi explica apropierea și relațiile dintre Coldea-Kovesi și unii din “penalii” de astăzi.

TURTURICĂ, TAPALAGĂ și Sorina MATEI, în BIROUL lui SRL Coldea. Referate de ARESTARE, de la SRI la Parchete. DOVEZI FOTO - LIVE

Despre sfidarea cetățenilor României. 

Am convingerea că istoria recentă a României trebuie cunoscută, cu bune și cu rele. Cred că este important ca cetățenii României să afle toate subteranele ultimilor ani.

Cred că România are nevoie astăzi mai mult decât oricând de Adevăr. În așa fel ca greșelile să nu se mai repete. În așa fel încât bruma de democrație din țara noastră să reziste și să poată oferi viitorul unui popor liber stăpân pe destinele sale.

Cine este POLITICIANUL SUSȚINUT de SRI, pomenit de Daniel Dragomir și anunțat de Claudiu Manda

Nu este despre penali sau despre torționari. Este despre aflarea Adevărului și clădirea viitorului acestei țări pe baze solide, nu pe minciuni, jocuri subterane, dosare contrafăcute, cătușe, amenințări, destine distruse.

Trebuie să o fac și trebuie să o facem, cu toții. Pentru viitorul copiilor noștri. Lor le suntem datori."
Stirile zilei

Alte articole din categoria: Justiţie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate