Editura Evenimentul si Capital

DOSARUL PROSTITUATE DE LUX. Miliardarul Ioan Neculaie recunoaște că a întreținut relații sexuale cu mai multe fotomodele și le-a dat bani, dar nu acesta era scopul relației

Miliardarul Ioan Neculaie, un Casanova autohton
Autor: | | 24 Comentarii | 25599 Vizualizari

Dosarul Prostituate de lux a cunoscut o nouă turnură odată cu audierea tuturor persoanelor implicate. Personajul principal, miliardarul brașovean Ioan Niculaie a recunoscut în instanță toate acuzțiile, dar a spus că nu le-a dat bani fetelor decât ca ajutor.

Mărturia lui Ioan Neculaie:

"Inculpata Dumitru Mirela Alexandra mi-a prezentat de-a lungul timpului mai multe fete pentru relații de prietenie. Urma să întreținem relații sexuale, însă nu acesta era scopul relației. Arăt că declarațiile date la poliție corespund adevărului. Nu le cunosc după nume pe fete. Ci după poze. Fetele nu veneau pentru bani la mine. Nu mi-au cerut. Eu le făceam cadouri. 700-800 de lei. Nu am dat niciodată sume în euro, însa am dat mai mult de 700 de lei dacă fata respectivă avea nevoie. Se întâmpla să le fac cadouri materiale fetelor cu valoare mai mare de 700 de lei, până într-o mie de euro.

Cu Dumitru Mirela Alexandra e o poveste mai veche, am fost prieteni, iubiți, dar nu mi s-a întâmplat niciodată ca eu să întrețin relații sexuale cu Dumitru Mirela Alexandra în dățile când ea a venit cu vreo altă fată. Nu-mi amintesc câte fete mi-a prezentat. Pe Vasiliu Anda, Popescu Ramona și pe Nicoraș Diana le-am cunoscut prin intermediul Dianei Gureșoaie. Din ce îmi amintesc, aceste 3 fete au fost la mine doar o singură dată. Diana Gureșoaie a fost o singură dată cu o altă fată. Pe Diana Nicoraș și pe Popescu Ramona îmi amintesc că le-am cunoscut prin Diana Gureșoaie și am fost cu ele în Grecia, ulterior acestea mai venind la mine acasă o singură dată.

Celor două fete le am dat în excursia din Grecia circa o mie de euro pentru a-și cumpăra diverse lucruri. Ulterior le-am mai dat sume de bani până în o mie de lei, însă pentru a-și cumpăra diferite lucruri și nu pentru a întreține relații sexuale.

Dianei Gureșoaie nu i-am dat în momentul în care a venit la mine cu o altă fată decât bani de transport. În momentul în care Diana Gureșoaie a venit cu o altă fată nu am întreținut relații sexuale cu acestea nici în grup, nici separat.

CITEȘTE ȘI MĂRTURIA FOTOMODELEI CARE RECUNOAȘTE TOT!

Nu-mi mai amintesc dacă Dumitru Mirela Alexandra a venit la mine în anul 2014 și nici în 2013. Gureșoaie a venit singură la mine în 2014 de vreo două-trei ori, plăteam banii de drum și-i mai făceam câte un cadou. Îmi amintesc că în Grecia am fost atât cu Diana Gureșoaie, cât și cu Diana Nicoraș si Popescu Ramona. Nu-mi mai amintesc dacă i-am plătit Dianei Gureșoaie vreo sumă de bani. Nu-mi amintesc dacă Popescu Ramona sau Diana Nicoraș au venit o dată sau de mai multe ori la mine. Nu-mi pot explica cum Popescu Ramona știa în prealabil ca urmează să primească o sumă de bani deoarece mie nu mi-a cerut nimeni niciodată o sumă de bani. Nu i-am dat Ramonei Popescu o mie de euro. Toți banii pe care i-am dat fetelor au fost de plăcere și cadouri. Prima oară a intervenit Gureșoaie când mi-a făcut cunoștință cu Popescu Ramona și Diana Nicoraș, ulterior ele au venit singure. E posibil să le fi dat fetelor o mie de euro, dar nu pentru servicii sexuale. Inculpatele Gureșoaie și Dumitru nu-mi prezentaseră în prealabil fetele cu care urmau să vină la Brașov. Totuși au existat situații în care inculpatele îmi prezentau poze cu fete. Gureșoaie nu era iubita mea, când îmi aducea fete, eram prieteni buni, avusesem o relație anterior. Nu pot preciza de ce martora Popescu Ramona a declarat că urma să primească 3 mii de euro ca să vină în excursie în Grecia.

Există posibilitatea ca în urma unei discuții banale Mirela să-mi spuna că-mi prezintă o prietenă de-a ei. E posibil să-i fi spus inculpatei că îmi doresc să cunosc o fată cuminte, cu ocupație. Nu am rămas în relații de prietenie cu niciuna dintre fetele pe care mi le-a prezentat Dumitru Mirela Alexandra. Ea nu mi-a cerut niciodată nicio sumă de bani. În momentul în care Dumitru Mirela venea cu vreo fată nu stăteam toți trei împreuna ci existau și momente în care eu stăteam singur cu fata respectivă.  Dumitru Mirela nu era de față în momentele în care le dădeam cadouri sau sume de bani.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Justiţie

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate