Doru Octavian Dumitru îşi anunţă retragerea

Doru Octavian Dumitru îşi anunţă retragerea

Doru Octavian Dumitru a anunţat, ieri, că a pregătit publicului bucureştean un ultim spectacol, pe 5 decembrie, la Sala Palatului, începând cu ora 19:30. Artistul spune că se va retrage, pentru o perioadă, din cariera sa de umorist.

Show-ul "Spuma de ras" este un program de muzică, dans şi umor. Alături de Doru Octavian Dumitru pe scena vor urca Annes, Rada de la Chişinău şi vor evolua membrii trupei Total Dance Center, cu un program intitulat "In Memoriam Michael Jakson".

"Acesta va fi ultimul spectacol pe care îl voi susţine. Mă voi retrage pentru o perioadă, aşa că este o ocazie bună să vină la spectacol atât fanii mei, cei care îl iubesc pe Doru Octavian Dumitru, pentru că mă vor vedea pe scenă într-o reprezentaţie cum nu s-a mai văzut până acum, cât şi pentru cei care nu mă pot suferi, pentru că va fi ultimul. În felul acesta cu toţii vor avea de câştigat", încheie Doru Octavian Dumitru.

Biletele costă între 30 şi 70 de lei şi se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional, Palatul Copiilor, reţeaua magazinelor Diverta, Germanos şi Carrefour sau online la pe www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.biletino.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News