Editura Evenimentul si Capital

Directorul Regiei de Apă, FELIX STROE, noul şef al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, în locul lui Radu Mazăre

Autor: | | 8 Comentarii | 915 Vizualizari

Felix Stroe este noul preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, ales, în această seară, cu 629 voturi din cei 635 de delegaţi, prezenţi la conferinţa judeţeană a filialei locale. Preşedinte executiv, în locul lui Nicuşor Constantinescu, a fost desemnat primarul interimar al Constanţei, Decebal Făgădău. „Se încheie astfel o perioadă dificilă pentru PSD Constanţa” a comentat senatorul Nicolae Moga.

Noua conducerea a organizaţiei judeţene a PSD Constanţa este, astfel, formată din membri de partid despre care Nicuşor Constatinescu spunea recent: „Sunt trădătorii care mi-au înfipt pumnalul în spate”. Şedinţa de alegeri a fost coordonată de secretarul general al organizaţiei centrale a PSD, Andrei Dolineaschi, care şi-a amintit că „acum doi ani, pe scenă, erau Radu şi Nicuşor, buni colegi”.  Deşi a precizat că  „cei doi au făcut şi lucruri bune”, reprezentantul lui Victor Ponta şi al Rovanei Plumb crede că  „o armată puternică reuşeşte şi după plecarea comandanţilor ei”. Felix Stroe a fost singurul candidat la şefia organizaţiei judeţene a PSD Constanţa.  

Felix Stroe-„Nu am fost nicio secundă ofiţer de securitate”

Noul „comandant” al filialei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, este, de altfel, fost ofiţer de marină militară şi, despre el, s-a vehiculat că a lucrat, pe vremuri, în serviciile secrete. ”Precizez că nu am fost nici măcar o secundă ofiţer de contrainformaţii militare sau ofiţer de securitate”, a ţinut să precizeze Felix Stroe, pentru EVZ. El conduce, de peste 12 ani, Regia Judeţeană de Apă Constanţa, regie care are contracte de management în domeniu în alte şase judeţe din ţară şi în Republica Moldova. Este şi preşedintele  Asociaţiei Române a Apei. După eşecul PSD Constanţa de la ultimele alegeri, Felix Stroe şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al filialei locale.

La coadă pentru a-l pupa pe „domnul Felix”

Preşedintele ales al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, a fost înconjurat, elogiat şi felicitat de membrii partidului. „Felix, e greu să vii după Radu Mazăre. E greu să faci performanţă după el. Dar cred că, organizându-te aşa cum ai făcut-o la compania de apă, poţi să faci şi asta“, i s-a adresat preşedintele executiv Decebal Făgădău. Iar consilierul local PSD Valentin Ciorbea, a uitat de fostii şefi. “Aşa cum dai apă curată judeţului nostru, şi celorlalţi, aşa şi în organizaţie trebuie să creezi relaţii limpezi, corecte şi principiale”, l-a sfătuit, el, pe noul său lider. Pentru a-l pupa şi îmbrăţişa pe noul preşedinte al PSD Constanţa, “domnul Felix”, colegii de partid au stat la coadă, pe scenă. Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu deveniseră istorie.  

"Disciplină şi democraţie internă în PSD Constanţa"   

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate