Dincolo de gloanţe: Cel mai ROMANTIC loc din lume se află în UCRAINA. Cum arată / VIDEO

Dincolo de gloanţe: Cel mai ROMANTIC loc din lume se află în UCRAINA. Cum arată / VIDEO

Locurile considerate până acum drept cele mai romantice din lume şi-au pierdut supremaţia. Deoarece în prezent, pe poziţia fruntaşă la categoria “cel mai romantic din lume”, se află un loc din Ucraina.

Specialiştii spun că ar trebui să uităm de Turnel Eiffel, care în viziunea lor şi-ar fi pierdut din semnificaţie. Este vorba despre Tunelul Dragostei sau Tunelul Iubirii. A devenit o atracţie unică la nivel mondial, şi se află în apropiere de localitatea Klevan din Ucraina.

Pe şina trenului

El s-a format pe şinele de tren, prin unirea ramurilor de copaci, transformându-se într-un tunel vegetal de culoarea smaraldului. „Multe perechi vin aici primăvara ca să facă fotografii spectaculoase şi nu numai”, notează presa ucraineană. De asemenea „perechile îşi pun o dorinţă”. Tunelul se întinde pe o distanţă de 3 kilometri fiind, conform specialiştilor “numai bun pentru o mare plimbare romantică cu deznodământ la alegerea protagoniştilor”. Există însă o problemă: în acest „tunel”  se află o şină de tren, iar îndrăgostiţii trebuie să fie foarte atenţi! Însă acest lucru are loc doar de trei ori pe zi, şina fiind străbătută de un tren de marfă, care aprovizionează o fabrică de plăci fibrolemnoase din apropiere.

Ne puteți urmări și pe Google News

<iframe src="//www.youtube.com/embed/7xxDYG7A1Jc" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>