DEZVĂLUIRILE lui Năstase: EXECUŢIILE politice decise de BINOMUL Bucureşti-Bruxelles. Ce rol au jucat Monica Macovei şi Catherine Day.

DEZVĂLUIRILE lui Năstase: EXECUŢIILE politice decise de BINOMUL Bucureşti-Bruxelles. Ce rol au jucat Monica Macovei şi Catherine Day.

Fostul premier pesedist Adrian Năstase susţine, pe blog, că fostul secretar general al Comisiei Europene – am numit-o pe Catherine Day – a fost „omul de legătură” al Monicăi Macovei la Bruxelles, prin intermediul căruia s-a realizat „şantajul politic numit prescurtat MCV”.

Totodată, Năstase acuză „execuţii politice” decise de „binomul Bucureşti-Bruxelles”.

Raportul MCV şi execuţii politice decise la Bruxelles

„Catherine Day a fost timp de 10 ani (2005-2015) secretar general al Comisiei europene. In septembrie 2015, din fericire, s-a pensionat. Ea era omul de legatura al Monicai Macovei la Bruxelles. Prin ea se realiza santajul politic care s-a numit prescurtat MCV. Basescu si-a executat politic adversarii prin „culoarul” de la Bruxelles.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce ştie Mona Pivniceru?

Mona Pivniceru stie mai multe. Deocamdata, va rog sa vedeti care era chestionarul la care trebuiau sa raspunda autoritatile independente de la Bucuresti si reprezentantii justitiei independente din Romania. Puteti vedea si care erau tintele din binomul Bucuresti-Bruxelles din acea perioada. Avea voie MCV-ul sa se ocupe de cauze individuale? Judecati singuri…

Catherine Day, la Ministerul Justiţiei?!

PS1 Nu am putea propune o nominalizare la justitie  care sa asigure, impreuna cu Monica Macovei, Guseth si Pruna apararea statului de drept actual, construit cu atata migala in ultimii zece ani? Ma gandesc desigur la Catherine Day, careia ii port o amintire duioasa in conditiile in care in ziua condamnarii mele i-a facut o vizita la Bucurestji Liviei Stanciu.

Reforma din justiţie şi statul mafiot

PS2 S-a vazut ca importul de reforma in domeniul justitiei (Bruxelles, etc.) a avut rezultate dezastruase, ducand la ceea ce se numeste „statul mafiot”. Nu ar fi normal, in aceste conditii, sa facem aceasta reforma „prin noi insine”? CSM-ul ar trebui sa fie primul interesat”, scrie Adrian Năstase