Editura Evenimentul si Capital

Dezvăluiri: GINERELE lui Trump, FACE AFACERI cu Soros

Autor: | | 2 Comentarii | 547 Vizualizari

Dedesubturile afacerilor clanului Trump încep să iasă la suprafaţă. Jared Kushner, soţul Ivanăi Trump, nu numai că este consilier şi membru al staffului de la Casa Albă, dar şi partener de afaceri cu Goldman Sachs şi cu multimiliardarii George Soros şi Peter Thiel. Ştirea a fost comunicată de Wall Street Journal.

Potrivit importantului cotidian, Kushner n-a făcut public un evident număr de împrumuturi în valoare de mai mult de un miliard de dolari obţinuţi de la mai mult de 100 de instituţii de credit, ''pe imobile din care rezultă că este copropietar''.

Printre altele, tot potrivit cotidianului, ginerele lui Trump ''ar fi garantat personal pentru alte 300 de milioane de dolari''. Analiza debitului arată cum are Kushner ''legături  cu un amplu spectru de bănci americane şi străine, societăţi private, imobiliare şi alţi finanţatori'' Având în vedere poziţia sa prestigioasă şi de înalt nivel de la Casa Allbă, soţul Ivankăi se află acum într-o situaţie incomodă pe care trebuie s-o clarifice.

Coproprietar al Cadre

Kushner rezultă că este şi copropietar al Cadre, o companie care se ocupă de mari proiecte imobiliare. Acest lucru înseamnă că înaltul funcţionar de la Casa Albă este actualmente un partener de afaceri al băncii de investiţii Goldman Sachs Group Inc. şi al miliardarilor George Soros şi Peter Thiel, care finanţează proiectul.

De fapt, Cadre, are importante legături cu toate marile instituţiile financiare. Societatea a fost înfiinţată în 2014 de Jared Kushner împreună cu fratele său Joshua şi Ryan Williams, un fost angajat al lui Kushner Cos. Cadre vinde proprietăţi unor potenţiali finanţatori care-şi pot investi banii în edificii sau într-un fond de investiţii gestionat de Cadre, care încasează comisioane grase pentru orice afacere.

Relaţiile cu Înalta finanţă

Pentru a creşte, Cadre s-a adresat unui fond al lui Goldman Sachs şi unui număr de investitori de înalt profil. Printre aceştia, Thiel, întreprinzătorul chinez David Yu, cofondator cu Jack Ma al Alibaba Group Holding Ltd, dar şi lui Daniel Och, magnat-administrator delegat al Och-Ziff Capital Management Group. Cadre a obţinut printre altele 250 de milioane de dolari de la speculantul George Soros, important sponsor al ultimei campanii electorale a lui Hillary Clinton, dar şi critic feroce şi adversar al preşedintelui Trump. O legătură, aceea cu Înalta finanţă şi cu Soros, care ar putea cauza o anumită nelinişte consilierului prezidenţial.

Ginerele se apără: ''Totul e în bună regulă''

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Internaţional

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate