Editura Evenimentul si Capital

DEZMĂŢ UIMITOR: Orgiile CĂLUGĂRULUI NEBUN. „Micile doamne” îl spălau conştiincioase în zona organelor GENITALE | VIDEO

Micile doamne” se adunau în cete impresionante.
Autor: | | 2 Comentarii | 31466 Vizualizari

„Sexul nu te degradează, ci te purifică”, obișnuia el să spună adeptelor sale, pe care le conducea în inima pădurii, unde jucau intense...dansuri energetice în jurul focului. Apoi, se dezlănțuia orgia...


Cele mai CIUDATE recorduri SEXUALE. 15 măsurători care te lasă mască


 

Grigori a avut de copil viziuni divine şi harul de a tămădui bolnavii.

Preotul din sat era convins că băiatului i s-a arătat Maica Domnului. Vestea s-a răspîndit cu repeziciune, iar ajuns la adolescenţă şi-a câştigat numele de Rasputin (care înseamnă „dezmăţat“) din cauza comportamentului său sexual imoral. La 30 de ani, era însurat şi avea patru copii.

Aşteptau în faţa casei

Pentru a scăpa de acuzaţia că ar fi fost hoţ de cai, a fugit din sat la o mănăstire, unde s-a convertit…Este doar o infimă parte din biografia lui Grigori Efimovici Rasputin,  născut în 1869 în satul Pokrovskoe din Siberia.

Cel căruia “darul” de a ghici viitorul, la care se adauga “capacitatea” de a tămădui în mod considerat miraculos, i-a adus simpatia Ţarului Rusiei, devenind de nedespărţit de familia lui, dar şi ura celor care îl considerau şarlatan şi malefic. Supranumit fiind de aceştia din urmă “Călugărul diavolului” sau “Călugărul nebun”.  

Restul e istorie, plus documente ori mărturii păstrate la secret, care ies de-abia în ultimul timp la iveală.

Cum este şi faptul cum şi-a petrecut ultima zi din viaţă. Respectiv, potrivit documentelor, într-un uimitor dezmăţ. În ziua de 16 decembrie 1916, după un somn scurt la prânz, „sfântul” era din nou proaspăt.

El a plecat către „banya” (baia comunală), ca să se spele, luând cu sine câteva dintre „micile doamne” care aşteptau în faţa casei.

Acestea erau femeile-discipol care-l însoţeau peste tot şi ateptau un semn de la el. Se pare că în faţa casei lui Rasputin din Sankt Petersburg, discipolele „sfântului”, „micile doamne” se adunau în cete impresionante, uneori fiind şi câte 400.

 Cea mai PORNO sportivă din lume. S-a aplecat pe teren şi a arătat cea mai intimă parte a corpului. Momentul a fost filmat de toate televiziunile | VIDEOPagina 1 din 2Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate