Editura Evenimentul si Capital

Desertul franţuzesc uşor de preparat. Poţi pune orice fruct

Autor: | | 0 Comentarii | 113 Vizualizari

În bucătăria franţuzească există un desert hibrid “clafoutis” – este mai mult decât o clătită şi mai pufoasă ca un pandişpan.

Bonus – îl poţi prepara cu orice fruct de la cireşe, vişine, căpşuni până la pere sau prune.

Dacă vrei să prepari versiunea fără gluten îţi sugerăm să înlocuieşti făina albă cu făină integrală de secară.

Pagina 1 din 1



Stirile zilei

Alte articole din categoria: Sănătate

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate