Editura Evenimentul si Capital

Descoperire senzaţională: PROFEŢIILE NECUNOSCUTE ale lui Nostradamus | VIDEO

Ce se va intampla cu omenirea?
Autor: | | 0 Comentarii | 7865 Vizualizari

Dr. Edmond Fourier, unul dintre cei mai importanţi cercetători ai operei lui Nostradamus, faimosul vizionar francez din secolul al XVI-lea, a făcut o descoperire senzaţională.

Sub un bloc de piatră, în apropiere de Paris, el a găsit nu demult o cutie cu manuscrise care cuprindeau o serie de profeţii ale lui Nostradamus, necunoscute până acum.

Serie de indicii

Ele au fost făcute publice în lucrarea intitulată „Descifrarea profeţiilor lui Nostradamus”. Potrivit lui Fourier, Nostradamus era convins că prezicerile lui nu vor fi înţelese de contemporanii lui, de aceea a lăsat o serie de indicii pentru a fi găsite atunci când ar fi dorit el! Profeţiile lui Nostradamus sunt exprimate în versuri, denumite catrene. Multe din cele prezise de el, ca de pildă apariţia lui Adolf Hitler şi cel de-Al Doilea Război Mondial, s-au dovedit a fi adevărate. Dar una dintre cele mai cunoscute profeţii, care arată că un meteorit va lovi Pământul în toamna lui 1999, părea că nu s-a îndeplinit. Catrenul 69 descrie obiectul drept „un mare munte rotund care se va rostogoli, făcând să se scufunde ţări mari”.

Când acest fenomen nu a avut loc, dr. Fourier şi colegii lui au rămas descumpăniţi. „Până la urmă mi-am dat seama că Nostradamus ne-a oferit spre descifrare unul din celebrele sale jocuri de cuvinte”, afirmă cercetătorul. Ne indică un anumit loc”.

A început să sape

Prin „munte” el a subînţeles „o stâncă imensă şi dacă aceasta va fi rostogolită, ceea ce se va găsi acolo va avea o influenţă uriaşă asupra statelor lumii”. Dr. Fourier şi-a dat imediat seama unde trebuie să caute şi s-a dus direct la o piatră neagră, mare, rotundă, situată în apropiere de Paris, pe proprietatea în care a trăit Nostradamus. Împreună cu echipa sa, a început să sape şi a găsit o cutiuţă metalică, pe capacul căreia era gravată litera „N”. „Când am deschis cutia şi am zărit un teanc de pergamente îngălbenite, cu scrisul inimitabil al lui Michel de Nostradamus, inima mea pur şi simplu s-a oprit pentru o clipă”, a povestit cercetătorul.

Scrierile conţin sute de profeţii, necunoscute până acum, unele dătătoare de speranţe, altele îngrozitoare. Iată câteva dintre ele, considerate de Fourier drept cele mai semnificative: „Diferenţele între limbi vor dispărea. Potrivit lui Nostradamus, ca urmare a unei invenţii pe care o denumeşte un nou aparat, lumea va fi aşa cum a fost înainte de Turnul Babel. Explicaţia cercetătorului este că Nostradamus s-a gândit la un fel de maşină de tradus universală, poate un calculator. Fourier a continuat, exaltat de ceea ce a descoperit: ”Profetul spune că această descoperire va duce curând la dispariţia naţiunilor. Economia mondială se va prăbuşi odată cu dispariţia averilor lor, bogaţii vor muri de mai multe ori- spune profetul”. Soarele va furniza întreaga energie. Actualele surse de energie vor fi înlocuite de o putere ieftină, care se găseşte din belşug, provenind din ceea ce Nostradamus denumeşte „Regele Cerului”. Potrivit cercetătorului, este vorba de o descriere a unui satelit care captează energie solară şi o transmite spre Pământ. Oamenii vor trăi 200 de ani. Progresele medicinii vor prelungi durata de viaţă medie a omului la 200 de ani. O persoană de 80 de ani va arăta ca una de 50, spune profetul. Numărul homosexualilor va creşte de patru ori. Din motive inexplicabile, numărul „bărbaţilor care îi iubesc pe bărbaşii va fi de patru ori mai mare”, prezice Nostradamus.

Nuditatea, un lucru comun

„Vechile metode chineze de vindecare vor înlocui medicina modernă. Pe baza bioenergiei transmise prin mâini, metoda va permite şi celor care nu au pregătire medicală să vindece boli, de la constipaţie la cancer”, a mai declarat Fourier, citând din profeţiile necunoscute ale lui Nostradamus. Religiile vor dispărea „Oamenii vor refuza să plătească impozite regelui”, mai scrie prezicătorul în profeţiile necunoscute. Mai aflăm că nuditatea va deveni un lucru comun odată cu îmbunătăţirea condiţiilor de sănătate datorită unor gene mai bune, oamenii vor fi mulţumiţi de trupurile lor şi treptat publicul va accepta goliciunea! Radiaţiile vor usca Pământul. „Regele va fura pădurile, cerul se va deschide, câmpurile vor arde din cauza căldurii”, scrie Nostradamus.

Este un avertisment ce arată că distrugerea pădurilor tropicale va duce la subţierea stratului de ozon, expunând Pământul radiaţiilor ultraviolete nocive. Un papă carismatic va fi omorât în timp ce vizitează o ţară străină, declanşând tulburări planetare. Dr. Fourier afirmă că este vorba de succesorul lui Ioan Paul al II-lea, deoarece Nostradumus îl descrie „tânăr”. Asasinarea Papei va declanşa un război sfânt şi, drept rezultat, bisericile sub forma actuală nu vor mai exista, spune Nostradamus, adăugând însă că oamenii vor continua să se roage şi îşi vor menţine credinţa în Dumnezeu.

Complet aiuristice

„Cei mai mulţi oameni vor părăsi Pământul şi vor trăi aiurea. În următorii 300 de ani, omul va coloniza alte sisteme stelare. Pentru majoritatea oamenilor Pământul va deveni un mit”, prezice Nostradamus. Sfârşitul lumii va avea loc în 2436. Nostradamus declară cu certitudine că istoria umanităţii se va sfârşi la 1 octombrie 2436. El nu indică mijloacele prin care omenirea va fi distrusă, dar sugerează că fiinţe pe care le denumeşte „duşmanii noştri vechi” vor începe un război. Chiar dacă majoritatea specialiştilor au calificat aceste ”noi profeţii” ale lui Nostradamus drept ”complet aiuristice, mai mult decât cele de până acum”, Fourier afirmă că oricum ar fi, ”lumea nu ar mai fi fost atât de incitantă de-a lungul timpului dacă nu ar fi existat el”.
Alte articole din categoria: EVZ Special

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
Tema zilei
20:20 Băsescu l-a „UMILIT” pe Gelu Vișan în direct la TV! Replica pe care nu o va uita NIMENI. Vișan califică gestul lui Băsescu: M-a surprins și m-a întristat în același timp! 18:16 Tudose şi SECRETELE SOŢIEI SALE. Sunt în joc MILIOANE DE EURO. Detalii explozive 12:03 ULTIMA BOMBĂ ÎN PSD! S-a vorbit despre o MARE TRĂDARE 11:46 Lista echipei lui Tudose: Numele de miniștri vehiculate în PSD - surse 11:04 Desființarea unui minister și „spargerea” Dezvoltării, variante de lucru în PSD - surse 01:16 Băsescu, STAND-UP CU NOUL PREMIER: „Dacă vedeți în unele poze fața lui Tudose..." 01:14 Olguța A RATAT ŞANSA CARIEREI. Toți membrii PSD vorbesc despre asta 01:11 Dan Andronic, IPOTEZĂ-ȘOC în cazul lui Tudose. Strategia lui Iohannis 00:50 Băsescu TUNĂ și FULGERĂ după numirea lui Tudose premier: „Iohannis a făcut CEL MAI URÂT lucru! TRĂDARE” 23:51 Tudose, ATACAT fără MILĂ de presa internațională: „Dragnea pierde din popularitate chiar dacă...” 22:39 Cine este Mihai Tudose, premierul PSD: Profesor la SRI, acuzat de plagiat, mic maestru în șah - biografie 22:36 Inedit! Reacția SRI despre premierul PSD Mihai Tudose 22:18 BOMBĂ ÎN PSD! Tudose A FOST DENUNŢAT LA DNA. Planul lui Dragnea SE POATE NĂRUI. Rămâne de văzut CE REACŢIE VA AVEA IOHANNIS 20:03 EXCLUSIV EVZ - Directorul de cabinet al lui Mihai Tudose a lucrat 13 ani pe „analiză-sinteză” în sistemul de siguranță națională, iar soția lui lucrează la UM 0472 și predă la SRI / DOCUMENTE 19:22 Iohannis: „Îl desemnez pe domnul Tudose ca viitor prim-ministru” - LIVE TEXT 18:22 MIHAI TUDOSE era prieten apropiat cu „Anaconda”, generalul SRI Elena Istode. TUDOSE a fost ACUZAT de PONTA că este OFIȚER ACOPERIT! 17:11 Dragnea A FOST ATACAT DUR de Ciutacu: ,Mă gândesc să mă p.. împotriva vântului și să țin cu Tudose” 15:55 Propunere SURPRIZĂ a PMP pentru funcția de premier 15:06 CONSULTĂRI la COTROCENI. Băsescu: „Desemnarea PSD este una ratată, menită să-l atragă pe Iohannis într-o capcană. PMP l-a propus premier pe Sigfried Mureșan” | LIVE TEXT 10:03 CULISELE CEx PSD. Drumul NOMINALIZĂRII lui Mihai Tudose spre Palatul Cotroceni

Articole salvate