Editura Evenimentul si Capital

Descoperire senzaţională: PROFEŢIILE NECUNOSCUTE ale lui Nostradamus | VIDEO

Ce se va intampla cu omenirea?
Autor: | | 0 Comentarii | 8003 Vizualizari

Dr. Edmond Fourier, unul dintre cei mai importanţi cercetători ai operei lui Nostradamus, faimosul vizionar francez din secolul al XVI-lea, a făcut o descoperire senzaţională.

Sub un bloc de piatră, în apropiere de Paris, el a găsit nu demult o cutie cu manuscrise care cuprindeau o serie de profeţii ale lui Nostradamus, necunoscute până acum.

Serie de indicii

Ele au fost făcute publice în lucrarea intitulată „Descifrarea profeţiilor lui Nostradamus”. Potrivit lui Fourier, Nostradamus era convins că prezicerile lui nu vor fi înţelese de contemporanii lui, de aceea a lăsat o serie de indicii pentru a fi găsite atunci când ar fi dorit el! Profeţiile lui Nostradamus sunt exprimate în versuri, denumite catrene. Multe din cele prezise de el, ca de pildă apariţia lui Adolf Hitler şi cel de-Al Doilea Război Mondial, s-au dovedit a fi adevărate. Dar una dintre cele mai cunoscute profeţii, care arată că un meteorit va lovi Pământul în toamna lui 1999, părea că nu s-a îndeplinit. Catrenul 69 descrie obiectul drept „un mare munte rotund care se va rostogoli, făcând să se scufunde ţări mari”.

Când acest fenomen nu a avut loc, dr. Fourier şi colegii lui au rămas descumpăniţi. „Până la urmă mi-am dat seama că Nostradamus ne-a oferit spre descifrare unul din celebrele sale jocuri de cuvinte”, afirmă cercetătorul. Ne indică un anumit loc”.

A început să sape

Prin „munte” el a subînţeles „o stâncă imensă şi dacă aceasta va fi rostogolită, ceea ce se va găsi acolo va avea o influenţă uriaşă asupra statelor lumii”. Dr. Fourier şi-a dat imediat seama unde trebuie să caute şi s-a dus direct la o piatră neagră, mare, rotundă, situată în apropiere de Paris, pe proprietatea în care a trăit Nostradamus. Împreună cu echipa sa, a început să sape şi a găsit o cutiuţă metalică, pe capacul căreia era gravată litera „N”. „Când am deschis cutia şi am zărit un teanc de pergamente îngălbenite, cu scrisul inimitabil al lui Michel de Nostradamus, inima mea pur şi simplu s-a oprit pentru o clipă”, a povestit cercetătorul.

Scrierile conţin sute de profeţii, necunoscute până acum, unele dătătoare de speranţe, altele îngrozitoare. Iată câteva dintre ele, considerate de Fourier drept cele mai semnificative: „Diferenţele între limbi vor dispărea. Potrivit lui Nostradamus, ca urmare a unei invenţii pe care o denumeşte un nou aparat, lumea va fi aşa cum a fost înainte de Turnul Babel. Explicaţia cercetătorului este că Nostradamus s-a gândit la un fel de maşină de tradus universală, poate un calculator. Fourier a continuat, exaltat de ceea ce a descoperit: ”Profetul spune că această descoperire va duce curând la dispariţia naţiunilor. Economia mondială se va prăbuşi odată cu dispariţia averilor lor, bogaţii vor muri de mai multe ori- spune profetul”. Soarele va furniza întreaga energie. Actualele surse de energie vor fi înlocuite de o putere ieftină, care se găseşte din belşug, provenind din ceea ce Nostradamus denumeşte „Regele Cerului”. Potrivit cercetătorului, este vorba de o descriere a unui satelit care captează energie solară şi o transmite spre Pământ. Oamenii vor trăi 200 de ani. Progresele medicinii vor prelungi durata de viaţă medie a omului la 200 de ani. O persoană de 80 de ani va arăta ca una de 50, spune profetul. Numărul homosexualilor va creşte de patru ori. Din motive inexplicabile, numărul „bărbaţilor care îi iubesc pe bărbaşii va fi de patru ori mai mare”, prezice Nostradamus.

Nuditatea, un lucru comun

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: EVZ Special

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate