Editura Evenimentul si Capital

Revolta candidaţilor PNL la sectoare împotriva lui Munteanu. Candidatul PNL la Sectorul 5, Ovidiu Raețchi, ia distanță față de Marian Munteanu: „Eu știu că Zelea Codreanu a fost un criminal”. Mironescu se dezice şi el

Ovidiu Raețchi
Autor: | | 2 Comentarii | 544 Vizualizari

Într-un interviu pentru ziare.com, deputatul PNL Ovidiu Raețchi îl contrazice pe Marian Munteanu, care a afirmat că nu știe dacă Zelea Codreanu a fost un criminal. De asemenea, el a spus că va avea o campanie separată de Marian Munteanu. La rândul său, la câteva ore după anunţul lui Raeţchi, candidatul PNL la primăria Sectorului 6, Răzvan Mironescu a declarat că îşi va face acţiunile de campanie electorală independent de Marian Munteanu, afirmând că, înainte de a ieşi în stradă, Munteanu trebuie să îşi clarifice programul pentru Bucureşti.

„L-am auzit de exemplu spunând că nu ştie dacă Zela Codreanu a fost un criminal. Eu ştiu sigur că a fost criminal. Se ştie cine e victima, au fost martori. De asemenea am văzut lucruri care ţin de importanţă Mişcării legionare, de elementele ei pozitive.

Eu cred că Mişcarea legionară a fost integral o aiureală în dimensiunea ei politică, a fost o mişcare teroristă care a ucis trei prim-miniştrii ai României şi cât a avut acces la putere nu a făcut nimic semnificativ, ba a şi legat numele României de un pogrom sinistru, cu oameni atârnaţi la abator în cârlige şi cu masacrul de la Jilava unde, de exemplu, rabinul Gutman, devenit unul dintre rabinii importanţi ai Israelului, şi-a pierdut ambii fii, pe Iancu şi pe Iosif, pe care îi ţinea de mâna. Ambii au fost executaţi, rabinul a scăpat miraculos şi s-a întors în Israel”, a spus Raețchi.

"Campania mea este în plină desfăşurare. Eu am o strategie de campanie bazată în proporţie de 70% pe prezenţa în stradă, din punctul acesta de vedere acţiunile de stradă le voi face în continuare, aşa cum le-am făcut şi până acum, singur, cu mici excepţii în cazul lui Ludovic Orban", a declarat candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, Razvan Mironescu, întrebat dacă se va delimita în campania electorală de candidatul susţinut de PNL la PMB, Marian Munteanu.

La rândul său, Răzvan Mironescu a afirmat că Marian Munteanu "trebuie să îşi clarifice în mod coerent şi cu ajutorul echipei de campanie un program pentru Bucureşti", adăugând că îl interesează mai puţin acuzaţiile care i se aduc, pe motiv că "subiectul legat de mişcarea legionară este desuet".

"(După ce îşi va stabili programul pentru Bucureşti, Marian Munteanu-n.r.) va putea să iasă la acţiuni de stradă pentru că acolo va fi întrebat ce are de gând să facă în Bucureşti, cum are de gând să abordeze problemele bucureştenilor. Nu consider nici din punctul său de vedere, dar nici al meu, că este oportună, în momentul de faţă, prezenţa domnului Marian Munteanu la acţiuni de stradă", a declarat Mironescu.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate

X