Editura Evenimentul si Capital

”Degeaba” Gâdea, ați pierdut! Nu mai asculta de ordinele veninoase ale Patronului Pușcăriaș!

Autor: | | 79 Comentarii | 21990 Vizualizari

Am scris aceste rânduri gândindu-mă la concertul lui Tudor Gheorghe și la modul cum acesta a fost reflectat la Antena 3. Aș putea să dau și multe argumente care să-mi motiveze sentimentul de lehamite dar simt că nu mai merită.

Cu foarte mici excepții cam toți românii au senzația că am trăit un miracol, la ultimele alegeri. Nici nu ne-am dezmeticit, nici nu realizăm cum și de ce s-a întâmplat.

Toți hoții din țară au făcut un serios pas înapoi. Toți oamenii normali au un sentiment de liniște. Poate pentru că sunt și sărbători toată lumea tace și așteaptă.

Probabil că, o dată la 25 de ani avem și dreptul să ne facem speranțe, sau iluzii. Și , oricum va fi, este clar că marii infractori nu mai așteaptă nimic bun, cei din pușcării au înțeles că trebuie să mai stea acolo, unde le vor veni și prietenii, ba mai mult au înțeles că vor rămâne și săraci, foarte curând.

Cei care au pierdut alegerile nu-și revin și fac prostie după prostie, ca și cum ar fi la un concurs de acest gen. În loc să se unească și să mai salveze ce se mai poate din furtișagurile lor, ei se ceartă ca la ușa cortului și se dau în primire unul pe altul. Și, slavă Domnului, au ce spune.

Doar Gâdea nu se potolește. El parcă ar fi uitat că Patronul lui este în pușcărie și nu prea ar mai fi șanse să îl grațieze cineva. Ba , mai mult i se confiscă bunurile și angajații lui vor și realiza foarte curând că ceea ce ei credeau că este business și prosperitate nu era decât hoție. Ba, mai mult furăciunile lui ies la iveală din ce în ce mai mult și chiar apropiați sau membrii ai familiei lui par să aibe inevitabile mari necazuri.

Gâdea parcă ar fi uitat că preferatul lui a pierdut alegerile la modul cel mai clar și mai rușinos cu putință și că toate plăcile ruginite, pe care le-a pus ani de zile, nu mai merg.

El tot ascultă orbește de Patronul-pușcăriaș și împrăștie venin. Unde se mai poate și cât se mai poate.

Se vede de la distanță că ei mai au bani mulți de cheltuit pentru răzbunări și că nu le pasă de nimic. Mai pot plăti destui oameni care să le cânte în strună, inclusiv mari artiști, pe care este greu să te superi, chiar atunci când bat câmpii.

Am scris aceste rânduri gândindu-mă la concertul lui Tudor Gheorghe și la modul cum acesta a fost reflectat la Antena 3. Aș putea să dau și multe argumente care să-mi motiveze sentimentul de lehamite dar simt că nu mai merită.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Opinii EVZ

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate