Editura Evenimentul si Capital

Decebal Făgădău i-a "măturat" pe oamenii lui Mazăre din primăria Constanţa. În fruntea listei, conducerea Poliţiei Locale

Autor: | | 0 Comentarii | 2076 Vizualizari

Noul primar al Constanţei, Decebal Făgădău, a început reorganizarea aparatului administrativ cu concedierea a şase directori, urmând ca până la sfărşitul anului să-şi construiască, spune el, o echipă cu care să asigure transparenţa totală în activitate şi mai ales să lupte împotriva corupţiei din sistem.

Decebal Făgădău pare pus pe fapte mari, cel puţin acum, la început de mandat. Aşa cum a promis în urmă cu câteva zile la şedinţa de constituire a Consiliului Local Municipal, când a depus şi jurământul de primar, a dat afară persoanele asupra cărora planau suspiciuni de corupţie, abuz sau neglijenţă în serviciu. Plus că, de dimineaţă când a venit la serviciu, l-a întîmpinat viceprimarul Dumitru Babu care i-a spus că angajaţii primăriei vin la treabă aproape de ora 9,00. A convocat imediat, în şedinţă, conducerea primăriei Constanţa.

Urmare acestei intâlniri primarul Decebal Făgădău a anunţat realizarea unui proiect  de reorganizare a primăriei, în trei paşi. „Primul s-a produs ( a concediat şase directori),  în următoarele  trei luni vom veni in fata constănţenilor şi vom supune dezbaterii publice o noua organigramă a municipalităţii, iar până la sfârşitul anului ne dorim construirea unui aparat administrativ eficient care sa lucreze in interesul cetatenilor”, a declarat  Decebal Făgădău intr-o conferinţă de presă.

Decebal Făgădău a subliniat că va pune accent pe transparenţă şi lupta împotriva corupţiei. Toate achiziţiile  vor fi transpuse online pe site-ul primăriei. „De asemenea, pe lângă o declaraţie a primarului de luptă anticorupţie vom infiinta un telverede de lupta împotriva coruptiei la care constănţenii să ne poată sesiza orice incercare de mituire  sau orice act de coruptie legat de municipalitate.  Mă interesează să construiesc o echipă cu care să guvernăm local in interesul constănţenilor şi să ridicăm standardul de viaţă şi  atractivitatea oraşului nostru”, a spus, solemn, noul primar al Constanţei.

Şi tot la fel de pătruns de importanţa noii sale misii, Decebal Făgădău a anunţat şi concedierile. Mădălina Vascu Laciu (directorul executiv al Direcţiei Servicii Publice), Aurora Traşcă (Direcția de gospodărire comunală), Liviu Pătraşcu (direcţia Relaţii internaţionale şi Organizare Evenimente), Ionuţ Pripişi (Şeful Corpului de Control al Primăriei Constanţa şi adjunctul Poliţiei Locale) şi Daniel Bratu (Şeful Poliţiei Locale Constanţa) Sânziana Ene (sef - Serviciul Autorizare Agenti Economici), sunt şefii care au făcut Radu Mazăre a făcut echipă bună, dar cu care noul primar, Decebal Făgădău, a încetat colaborarea.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate