DE GROAZĂ: Un Volkswagen a fost ÎNGHIŢIT de o GROAPĂ din CAROSABIL | GALERIE FOTO / VIDEO

DE GROAZĂ: Un Volkswagen a fost ÎNGHIŢIT de o GROAPĂ din CAROSABIL | GALERIE FOTO / VIDEO

Pompierii britanici au fost chemaţi de urgenţă după ce o maşină a "dispărut" într-o gaură de 9 metri adâncime, ce s-a căscat din senin în carosabil.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE! Potrivit SkyNews, gorapa are un diametru de 4,5 metri şi o adâncime de 9 metri, aşa că nu este de mirare că maşina a fost pur şi simplu înghiţită atunci când asfaltul a cedat. Totul s-a întâmplat duminică dimineaţa, pe o alee din faţa unei case situate în High Wycombe, Buckinghamshire.

Din fericire, atunci când pământul s-a surpat, în interiorul Volkswagen Lupo, parcat pe alee, nu se afla nimeni.

Pentru ca nimeni să nu fie rănit, pompierii chemaţi la faţa locului au izolat zona şi au îndepărtat curioşii. Maşina nu a fost încă scoasă din "râpă", deoarece responsabilitatea aparţine de acum autorităţilor locale, care au deschis o anchetă în acest caz.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru moment, nu se cunoaşte cauza care a produs surparea de teren şi apariţia găurii gigant.

<object width="620" height="349"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/UtD_NELcbKA?hl=ro_RO&amp;version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/UtD_NELcbKA?hl=ro_RO&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="620" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

ARTICOLE POPULARE:
  • PENIBILI la propria NUNTĂ. Ruşii fac fotografii HILARE ce NU pot fi arătate urmaşilor| GALERIE FOTO

  • Cum fac RUȘII DESZĂPEZIRE. Cele mai ciudate MAȘINĂRII și METODE total neașteptate | VIDEO și GALERIE FOTO