De ce am fost puși la zid de oamenii lui Voiculescu

De ce am fost puși la zid de oamenii lui Voiculescu

Pentru ca il respectam pe presedinte si am inteles politica pe care a dus-o si o duce in favoarea Romaniei, pentru ca apreciem evolutia Justitiei si ne batem ca ea sa fie independenta pentru a face dreptate, fiindca ne-am saturat de coruptie si corupti, noi, jurnalistii de la EVZ am fost permanent pusi la zid de oamenii lui Voiculescu de la Antena 3.

Mai corect, de catre Mihai Gadea si amicii sai, caci sunt jurnalisti la Antena 3 care-si fac onest meseria. Nefiind de ajuns, a pus tunurile pe noi si Jurnalul national, intr-un linsaj mediatic aidoma celui practicat de comunistii lui Ceausescu. EVZ a hotarat ca in trustul lui Voiculescu sunt numai oameni frumosi si destepti, dar ca merita sa le scoatem in evidenta si trasaturile ascunse, care i-au propulsat pe culmile succesului sub bagheta magica a patronului Voiculescu-Felix-Varanul, zis si Domn Profesor. Ei sunt formatorii de opinie, nu noi, niste parliti de jurnalisti, "pupicuristi basisti, hahalere, jagardele, mincinosi, profitori si tradatori", cum ne-a incondeiat, vineri, ziarul lui Tuca. Citiți și alte articole pe această temă:

  • EVZ, linşat mediatic de ziarul lui Felix
  • CARICATURILE VEDETELOR lui FELIX, trimise de CITITORII evz: ȘAMPON ANTENE, spală bine creierul | GALERIE FOTO
  • Campania de linșaj a Antenelor a reînceput. Ținta: presa liberă
  • Cine tace, consimte: Despre voluptatea ticăloşiei
  • Udrea: Linșajul mediatic la care a fost supusă Andreea Pora la Antena 3 demonstrează că postul este o armă împotriva oricui îndrăznește să nu fie de acord cu Voiculescu