Dan Voiculescu scoate lumea în stradă cu Antenele

Dan Voiculescu scoate lumea în stradă cu Antenele

Postul de televiziune Antena 3 a lansat pe piață în mod deliberat o informație falsă cum că președintele Traian Băsescu ar fi plecat din București încercând să inducă ideea că ar fi părăsit Capitala sub presiunea protestelor de stradă. În realitate, Traian Băsescu este în București.

De-a lungul zilei, Dan Voiculescu a încercat prin intermediul postului său de televiziune să amplifice manifestația din Piața Universității astfel încât să se creeze o masă de protest suficient de mare pentru a putea fi încolonată spre Palatul Cotroceni. Din minut în minut, Antena 3 a transmis în direct toată ziua de azi cum "nemulțumiții" sunt "din ce în ce mai numeroși" ajungând astfel, după câteva ore de emisie susținută, la un număr de dou-trei sute de participanți. De altfel, azi, la mitingul de la Piața Universității, pe  lângă cei convocați prin intermediul organizațiilor locale ale PNL sau PSD, sau prin intermediul unor organizații grupări folosite regulat la mitingurile opoziției, precum Noua Dreaptă sau Galeria Steaua, au venit și o serie de telespectatori ai Antenei 3, persoane care au recunoscut că au dat curs chemării postului de televiziune patronat de Dan Voiculescu. La efortul lui Voiculescu a contribuit printr-o conferință de presă și președintele PNL, Crin Antonescu care a chemat populația la "suspendarea în stradă" a președintelui Băsescu. CITIȚI ȘI:

  • Cine a fost în spatele mitingului de la Cotroceni
  • Crin Antonescu declanşează "suspendarea în stradă" a lui Traian Băsescu. "Dacă iniţiatorul protestului de la Cotroceni e liberal, îl felicit"
  • București. Mitingul de susținere pentru Arafat s-a mutat la Cotroceni
  • Traian Băsescu cere retragerea noii legi a Sănătății: „Poporul nu vrea schimbarea. Cer public primului-ministru retragerea proiectului de lege”