ZIUA NAŢIONALĂ: Dan Diaconescu în pantofi Louis Vuitton. Luceafărul huilei cu "prima doamnă"

ZIUA NAŢIONALĂ: Dan Diaconescu în pantofi Louis Vuitton. Luceafărul huilei cu "prima doamnă"

În debutul manifestărilor de la Alba Iulia, un grup format din aproximativ 300 de tineri, purtând steaguri şi fulare tricolore, au scandat lozinci prin care cereau unirea Basarabiei cu România şi au afişat două bannere mari pe care scrie "Ridică-te Ştefane cu braţul tău cel sfânt şi uneşte Basarabia cu al patriei pământ" şi "Basarabia e România".

Printre politicienii care au participat la sărbătorirea Zilei Naţionale a fost live în Piaţa Unirii din Alba Iulia şi Dan Diaconescu. În primul rând s-a afişat încă un pretendent la funcţia de preşedinte, Miron Cozma, Luceafărul huilei fiind însoţit de "prima doamnă", Marinela Niţu.

Într-un cojoc îmblănit, cu mâinile ascunse în buzunare din cauza frigului, Dan Diaconescu, autoproclamatul "presedinte al tuturor românilor", a stat în primul rând, să vadă bine parada militară.

La cojocel, omul care ridică ratingul până la cer cu ajutorul doamnelor care duc bătălii crâncene în faţa hypermarketurilor pentru tigăi şi oale la reduceri, a asortat o pereche "modestă" de pantofi marca Louis Vuitton.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Aici este adevărata capitală a naţiei române. Aici trăiesc românii cei mai puri. Din păcate, munţii lor aur poartă, ei cerşesc din poartă în poartă", a declarat scurt Dan Diaconescu.