Editura Evenimentul si Capital

DAN ANDRONIC: PODUL DE LA GRĂDIȘTEA o nucă prea tare pentru TĂRICEANU, BOC, MRU, PONTA, LA UN LOC! Plus 14 miniștri ai transporturilor!

Dan Andronic și Podul de la Grădiștea
Autor: | | 1 Comentarii | 2570 Vizualizari

Dan Andronic, candidează la Giurgiu, pe listele PMP și a făcut din podul de la Grădiștea o vedetă de campanie electorală: "Pentru că am spus că în România se va schimba ceva cu adevărat atunci când Podul de la Grădiștea va fi refăcut, iar privirile celor din studio erau nedumerite, m-am hotărât să vă pun o poză. De ce a fost o nucă prea tare pentru Tăriceanu, Boc, MRU și Ponta la un loc? Plus 14 miniștri ai transporturilor!"

Într-o postare pe facebook, Dan Andronic, candidatul PMP pentru Camera Deputaților în județul Giurgiu, spune că Podul de la Grădiștea este o nucă prea tare pentru Tăriceanu, Boc, MRU și Ponta la un loc! Plus 14 miniștri ai transporturilor! Dan Andronic a pus și o poză:

"Podul mare, este cel făcut pe vremea lui Ceaușescu. Este aproape gata, dar niciodată terminat. Mormanul ăla de pietre este rămășița unuia din pilonii podului construit pe vremea lui Cuza (1869) de către englezi. Pe aici trecea Orient Expresul. Acum se trece pe un pod suspendat, improvizat din scânduri.

Din 2005 încoace, mii de oameni sunt rupți de cea mai importantă cale de transport, spre București. Se spune că nu este rentabilă. Dar atunci de ce firmele de microbuze care au luat locul CFR au cifră de afaceri mare și ceva profit pe deasupra?  Acum înțelegeți de ce ar trebui să nu ne lăsăm până când Podul de la Grădiștea nu va fi refăcut?"

Anterior, Dan Andronic a reușit să-l convingă pe pesedistul Cătălin Ivan să-i susțină demersul de refacere a Podului Grădiștea. Prezent vineri, 11 noiembrie, într-o emisiune la postul B1TV, Dan Andronic a povestit istoria Podului de la Grădiștea, prăbușit în anul 2005, subliniind că refacerea acestuia este absolut necesară pentru a le ușura viața locuitorilor din Giurgiu. Argumentele folosite de Dan Andronic și insistența cu care a vorbit despre nevoia de a schimba în bine viața oamenilor, l-au determinat pe liderul PSD, aflat și el în emisiune, să spună că îl va sprijini în realizarea acestui proiect. ”Dacă ajungem amândoi în niște poziții unde vom putea lua decizii, o să-i cer ajutorul domnului Ivan”, a spus, la rândul său, Dan Andronic. 

În timpul emisiunii, candidatul PMP pentru camera Deputaților în județul Giurgiu a amintit cum, de la momentul prăbușirii podului în 2005, timp de 11 ani, cei 14 miniștri ai Transporturilor care au fost la guvernare, nu au făcut nimic pentru a-l reconstrui și pentru a le face astfel viața mai ușoară giurgiuvenilor. ”Vorbim despre niște oameni care trebuie să meargă zilnic cu microbuzele, plătind de cinci sau de șase ori prețul, pentru că, din 2005 până astăzi, cineva nu vrea acest lucru să se întâmple”, a continuat Dan Andronic. 

”România va arăta altfel în momentul în care Podul de la Grădiștea va fi reconstruit. Podul de la Grădiștea este un simbol iar când el va fi refăcut atunci înseamnă că s-a schimbat ceva cu adevărat în România”, a conchis candidatul PMP pentru Camera

Povestea Podului de la GRĂDIȘTEA: http://www.evz.ro/ultimul-tren-care-a-trecut-argesul-pe-podul-de-la-gradistea.html

Loading...
Pagina 1 din 1Alte articole din categoria:

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate