Editura Evenimentul si Capital

CUVÂNTUL CITITORULUI. Scrisoarea săptămânii. Domnule prim-ministru, când ați fost prudent în anul 2015?

Autor: | | 0 Comentarii | 312 Vizualizari

Dragi cititori, această pagină vă este dedicată în fiecare sâmbătă. Am vrea să cuprindă cât mai multe semnale de la dumneavoastră, de aceea vă rog să ne trimiteți texte scurte, despre lucruri de interes public, lucruri care vă frământă și cărora nu le-ați găsit rezolvare. Așteptăm scrisorile dumneavoastră pe adresa: Evenimentul zilei, Romexpo Intrarea B, pavilionul G4, Bd. Mărăști, nr. 65-67, sect. 1, București. Vă mulțumesc pentru că ne sunteți aproape! Să aveți o săptămână minunată! Simona Ionescu, redactor șef

Scrisoarea săptămânii. Domnule prim-ministru, când ați fost prudent în anul 2015?

Subsemnatul Constantin Niculae, din comuna Slobozia, județul Giugiu, cu respect vă aduc la cunoștință următoarele:

Privesc cu atenție la emisiunile de știri, transmise și retransmise de posturile de televiziune, chiar și la emisiunile ziarului ce-l conduceți, de pe postul de televiziune B1. Am observat că ori de câte ori este intervievat domnul prim-minstru de către jurnaliști – reporteri în legătură cu/despre traiul românilor în guvernarea tehnocraților, în fruntea căruia se află în prezent, dânsul rostește cu deosebită insistență si, totodată, nonșalant, cuvântul PRUDENT. Mărturisesc că acest cuvânt , repetat la nesfârșit, a început să mă agaseze și de aceea solicit bunăvoința ziarulul „Evenimentu zilei”, bunăvionța de a-i adresa domnului prim-ministru, următoarea scrisoare deschisă:

Domnule prim-ministru,

în calitatea mea de simplu cetățean al României, pe care o administrați în prezent, dar și ca plătitor de taxe și impozite către Statul român, cu îngăduința domniei voastre și prin bunăvoința redacției „Evenimentu zilei”, îmi iau permisiunea de a vă adresa următoarele întrebări:

1. Când ați fost prudent în anul 2015? Atunci când prin bugetul alcătuit de guvernul dvoastră, pentru anul 2016, ați alocat Palatului Cotroceni fonduri cu 40% mai mari decât în anul 2015?

2. Sau când, prin bugetul pe 2016, întocmit de dvoastră ați permis parlamentarilor să provoace țării cheltuieli suplimentare față de anul 2015 în valoare de 7 milionane de lei?

3. Or, atunci, când, din același buget pentru anul 2016, v-ați tras la rezerva guvernului o sumă majorată, față de anul de bază 2015 , cu 500 mii lei?

4. Or, poate, atunci când din bugetul pentru anul 2016 ați alocat domeniului TRANSPORTURI, fonduri pentru cheltuielimai mici decât anul 2015- cu 1 milion de lei?

5. Ați acționat cu cumpătarea cuvenită atunci când parlamentarii au votat pentru ei înșiși, de la Moș Crăciun, pensii și indemnizații lunare - de o covârșitoare și SPECIALĂ MONSTRUOZITATE?

Salvați satul românesc!

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Opinii EVZ

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate