Editura Evenimentul si Capital

CUVÂNTUL CITITORULUI. Scrisoarea săptămânii. „Cum fac bani supermarketurile din România”

Cuvântul cititorului
Autor: | | 2 Comentarii | 1399 Vizualizari

Dragi cititori, această pagină vă este dedicată în fiecare sâmbătă. Am vrea să cuprindă cât mai multe semnale de la dumneavoastră, de aceea vă rog să ne trimiteți texte scurte, despre lucruri de interes public, lucruri care vă frământă și cărora nu le-ați găsit rezolvare. Așteptăm scrisorile dumneavoastră pe adresa: Evenimentul zilei, Romexpo Intrarea B, pavilionul G4, Bd. Mărăști, nr. 65-67, sect. 1, București. Vă mulțumesc pentru că ne sunteți aproape! Să aveți o săptămână minunată! Simona Ionescu, redactor șef

Scrisoarea săptămânii. „Cum fac bani supermarketurile din România”

Mă numesc Lupescu Constantin și sunt din Lugoj. De foarte multe ori am constatat „mici greșeli” între prețurile afișate la raft și cele bătute la casă. Întrucât în toate supermarketurile aceste greșeli devin din ce în ce mai obsedante, mai ales în preajma sărbătorilor, am decis să vă aduc la cunoștință acest lucru, mai ales că peste 80% din concetățenii mei au simțit și ei că sunt înșelați dar, la orice sesizare, fie nu-i bagă nimeni în seamă, fie li se recomandă un telefon verde, care-ți consumă tot creditul cu zeci de roboței care te transferă de la unul la altul ca pe o minge de ping-pong, de rămâi trăsnit ca Ivan Turbincă la Poarta Raiului, cu nemulțumire cu tot, pe care o bagi în traistă și pleci cu ea acasă necăjit de te spurci doar cu înjurăturile la adresa făcătorilor la buzunare, care te sfidează cu emblema lor la tine în țară, poate chiar în propria ta ogadă, dacă o (mai) ai și pe aia, de nu ți-au luat-o băncile, străine și ele. În data de 23.12.2015, orele 12.55, am făcut mai multe cumpărături la magazinul A. din Timișoara, cu sediul central în București- Str. Brașov, sector 6. La casa de marcat am primit bonul fiscal nr. 00007 054 90138 0325/05400100/ TM 0560034757. Printre cumpărăturile făcute, la două dintre articole, am constatat că prețul de la casă este mai mare decât cel afișat la raft, și anume:

De la raionul „PEȘTE” am pus în coș 4 (patru) cutii salată icre așezate una peste alta exact în dreptul prețului afișat de 1,25 lei/bucata. După ce am plătit, am examinat bonul fiscal în care două cutii sunt cu prețul de 1,25 lei, iar celelalte două cu prețul de 2,06 lei/bucata.

2. De la raionul „LACTATE” am luat o cutie de smântână exact de sub afișul „ORICE ARTICOL SUB 5 LEI” și după cum observați pe bonul fiscal: SMÂNTÂNĂ (...) 32% 1x10,51= 10,51 lei.

Vă mulțumim anticipat pentru încrederea acordată.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Opinii EVZ

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate