Editura Evenimentul si Capital

CUVÂNTUL CITITORULUI. Scrisoarea săptămânii. Atenție de unde cumpărați telefoane pe net!

Fiecare român cu durerea lui
Autor: | | 0 Comentarii | 646 Vizualizari

Dragi cititori, această pagină vă este dedicată în fiecare sâmbătă. Am vrea să cuprindă cât mai multe semnale de la dumneavoastră, de aceea vă rog să ne trimiteți texte scurte, despre lucruri de interes public, lucruri care vă frământă și cărora nu le-ați găsit rezolvare. Așteptăm scrisorile dumneavoastră pe adresa: Evenimentul zilei, Romexpo Intrarea B, pavilionul G4, Bd. Mărăști, nr. 65-67, sect. 1, București. Vă mulțumesc pentru că ne sunteți aproape! Să aveți o săptămână minunată! Simona Ionescu, redactor șef

Scrisoarea săptămânii. Atenție de unde cumpărați telefoane pe net!

Doresc să vă supun atenției o situație inedită, mai mult sau mai puțin legală. Dacă vi se pare interesantă și doriți să mediatizați subiectul, vă stau la dispoziție cu toate informațiile și cu toate documentele probatorii.

Un telefon SAMSUNG cumpărat de la *.ro s-a defectat în perioada de garanție. Am intrat în contul meu de pe *.ro să văd procedura de garanție. Acolo am constatat că în dreptul telefonului scrie „Garanție Producător”. Imediat am contactat SAMSUNG România și am aflat că acest model de telefon nu se comercializează în Europa, fiind destinat exclusiv piețelor din Asia și Africa. Mi s-a spus că SAMSUNG oferă garanție pentru acest model doar în țările unde a fost comercializat, iar telefonul meu, după seria IMEI, figurează ca fiind comercializat în Republica Mauritius. A trebuit să duc muncă de convingere cu reprezentantul SAMSUNG pentru a-l face să înțeleagă că telefonul a fost cumpărat de pe net, de la *.ro. În concluzie, n-am decât să duc telefonul în Mauritius. De asemenea, mi s-a spus că SAMSUNG nu mă poate ajuta nici măcar contra cost, deoarece nu se pot aduce piese de schimb în Europa.

Am contactat serviciul clienți al *, care în primă fază m-a trimis la SAMSUNG. După ce le-am explicat cele de mai sus, s-au oferit să rezolve ei problema. Erau două variante de a o rezolva, fie să ducă telefonul în Mauritius, fie să îl înlocuiască cu unul nou. * Însă a încercat să rezolve problema ducând telefonul la un service neautorizat, facilitând astfel anularea garanției.

Cu stimă, Laurențiu Orban

„Populația revoltată îl înjură pe primar”

Țuțuianu, prin consilierii PSD din comuna Gura Foii, jud. Dâmbovița, nu a votat Bugetul pentru anul 2016, astfel s-au pierdut sute de milioane alocate pentru construirea Căminului Cultural, Centru de îngrijire de zi pentru copiii aflați în situații de risc din comuna Gura Foii, județul Dâmbovița, cât și pentru alte lucrări de asfaltare. Dl. Lixandru Marin și dl. Ciureanu Aurel, ambii consilieri PSD în Consiliul Local Gura Foii, au fost excluși din partid și, respectiv, din Consiliul Local Gura Foii, deoarece au avut îndrăzneala să participe la ședințe și să voteze bugetul. Populația revoltată îl înjură pe primar pentru că nu face nimic. Toate acestea sunt puse la cale de dicatatorul Țuțuianu de la județ și de Radu Georgescu (popă) prietenul acestuia, care vrea să fie cu orice preț primar. Mai sunt doi transfugi care au trecut la PSD, voiau funcții - dl. Nicolae Constantin și dl. Șerban Gheorghe. De când este actuala conducere, în această primărie nu se bea și nu se fură. Țuțuianu este președintele C.J Dâmbovița și, zice, președinte PSD județean.

Trandafirescu George, fost director și învățător de școală

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Opinii EVZ

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate