Editura Evenimentul si Capital

CUVÂNTUL CITITORULUI. „La anul și la mulți ani, să prindeți suta de ani”

Autor: | | 0 Comentarii | 184 Vizualizari

Dragi cititori, această pagină vă este dedicată în fiecare sâmbătă. Am vrea să cuprindă cât mai multe semnale de la dumneavoastră, de aceea vă rog să ne trimiteți texte scurte, despre lucruri de interes public, lucruri care vă frământă și cărora nu le-ați găsit rezolvare. Așteptăm scrisorile dumneavoastră pe adresa: Evenimentul zilei, Romexpo Intrarea B, pavilionul G4, Bd. Mărăști, nr. 65-67, sect. 1, București. Vă mulțumesc pentru că ne sunteți aproape! Să aveți o săptămână minunată! Simona Ionescu, redactor șef

„La anul și la mulți ani, să prindeți suta de ani”

Vă doresc un trai decent, cum solicită Constituția Română. Și ne rugăm să aveți o viață cu multă sănătate, fericire și mult succes în familie și-n România Liberă și Democrată, stat de drept civilizat. În urma rezultatelor obținute, vă onorăm cu calificativul superlativ și urarea:

La anul și la mulți ani, să prindeți suta de ani!

Dacă în urma acestor rezultate, o parte însemnată dintre domnii ziariști ar face un pas mare de a trece în politică, așa cum au mai făcut câțiva și au reușit, ar fi foarte bine. Cum se vede, se aude și se constată, toți reporterii, pe orice vreme, cu frig, viscol mare, ger puternic, iar vara cu multă căldură, sunt în mijlocul locuitorilor din toate localitățile, orașe și sate, și-i informează cu cele mai importante evenimente și prin discuții și comunicări reciproce ajung la propuneri și dorințele oamenilor.

Sunt un abonat al ziarului „Evenimentul zilei”.

Noi, milioane multe, foarte multe, apreciem, susținem și respectăm DNA, în al cărei câmp vizionar apar două evenimente benefice pentru populația și Țara Românească:

1. Reducerea hoției și a corupției, și...

2. Obținerea unui nivel de trai decent.

Mai doresc să vă mențineți aceeași înțelepciune și să „copiem” pe domnul Ion Cristoiu , scriitor și umanist, cu calități deosebit de valoroase din naștere: foarte cinstit, curajos, cu o memorie strălucită, cu un profil moral desăvârșit.

Nica Ion, com. Brebeni- Olt

„Nu prea e durerea mea, e durerea nației”

Sunt Bourceanu, din București, citim cum un proaspăt arestat a primit 4 ani de închisoare și e căinat de ziariștii care ne-au desființat PNȚul. Nu va face decât un an, ca și colegul lui de la Transporturi, care a fost eliberat în vară chiar de nepotul meu de frate, judecător la Tribunalul din Constanța. Nici un ziarist nu amintește că acesta, fost ministru de Externe, pus de tov. Roman, a semnat în anul 1997 să mai stea sine die sudul Basarabiei la ucraineni. Eu am primit un pachet după 10 ani, de 5 kg, care a fost returnat de s-a speriat mama că am murit. Comandantul lagărului Periprava, întâmplător, îmi fusese coleg.

Mai citim că fostul ministru are dreptul la 4 pachete/lună, asta înseamnă diabet, obezitate și chiar moarte dacă fumează. Concret, un cunoscut medic a emigrat în Canada în timpul lui Pingelică. Nu s-a putut integra și împreună cu soția, artist plastic, au decis să se sinucidă prin fumat. Au izbutit după un an. Pe noi ne-au chinuit comuniștii prin înfometare, nu numai prin frig și bătaie, dar, în orice rău există și un bine! Am depășit 4/5 de veac!

Ce ar fi să publicați asta? Ar veni ăștia cu ciomăgeala!?

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Opinii EVZ

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate