Editura Evenimentul si Capital

Cum să conduci o ţară când îi oferi pe Gâdea şi Badea ca modele?

14-06/ovidiu-albu-1-465x390
Autor: | | 137 Comentarii | 11748 Vizualizari

Premierul României şi candidatul cu cele mai mari şanse de a deveni preşedinte al ţării i-a lăudat, luni seară, din nou, pe “jurnaliştii” de la Antena 3. Asemenea aprecieri reprezintă o jignire la adresa fiecărui ziarist onest din România şi un semnal îngrijorător pentru modelul de societate propus.

„Cred că Antena 3 este un post care va rămâne mult timp lider de piaţă, pentru că are mulţi jurnalişti foarte buni”, a spus Victor Ponta în studioul B1 TV. Nu este prima dată când premierul ţării noastre îi măguleşte public pe unii pentru care jurnalismul se traduce în minciuni, zbierăte şi invective la adresa concetăţenilor care nu le împărtăşesc opţiunile politice.

„Îi consider şi pe domnul Gâdea şi pe ceilalţi nişte jurnalişti extraordinar de buni şi o să particip cu mare plăcere, ca întotdeauna, la emisiunile lor” sau „Mihai Gâdea, un jurnalist si un om pe care îl apreciez ffff mult”, ţinea premierul să menţioneze în public.

“Jurnaliştii foarte buni” în emisiunile cărora premierul ţării noastre participă cu “mare plăcere” l-au prezentat pe judecătorul Cristi Dănileţ ca pedofil pe baza unor imagini în care apărea alături de fiica sa, iar ziarişti şi oameni de cultură respectaţi au fost împroşcaţi cu zoaie pentru că nu corespundeau criteriilor politice şi de frumuseţe ale Antenei 3.

Chiar în în seara de luni, în paralel cu elogiile, pe platourile Antena 3 aveau loc noi mostre de jurnalism pentru care cetăţenii români ar trebui să îi admire şi ei pe oamenii de acolo: o femeie, Monica Macovei, era catalogată ba “scroafă”, ba “scoancsă”.

În plus, Victor Ponta nu a avut nici cea mai mică jenă să aducă laude angajaţilor lui Voiculescu tocmai din studioul B1 TV, televiziune despre care „jurnaliştii foarte buni” de la Antena 3 spun insistent că este populată de „viermi intestinali”. Tot el numără constant săptămânile până când „vom scăpa de Băsescu pentru a se termina cu scandalul”,  dar în acelaşi timp îi slăveşte pe campionii violenţei mediatice.

Victor Ponta nu este numai preşedinte al PSD, al cărui partid este principalul beneficiar al linşajelor executate de Antena 3, ci şi premierul ţării în care cu toţii trăim, principalul candidat la Preşedinţia României, politicianul care ne promite că va aduce linişte şi  echilibru. Ce model de societate ne oferă atunci când prezintă ca exemple demne de urmat pe unele dintre cele mai dezechilibrate şi imunde personaje publice?

Ţineţi-vă de nas şi intraţi pe pagina de Facebook a unuia dintre simbolurile ”jurnalismului” Antena 3, Mircea Badea. Obscenităţi la adresa unor mame nevinovate sunt vărsate printre ameninţări cu bătaia, toate având ca fundal imagini cu bicepşi în chiloţi. Zecile de mii de tineri fani care exultă şi apreciază aceste manifestări nici nu au cum să-şi pună vreo problemă, că ceva nu prea e  în regulă,  cât timp însuşi premierul ţării lor laudă emisiunile la care Mircea Badea este amfitrion.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Opinii EVZ

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate