Editura Evenimentul si Capital

Cum intri în tratamentul non-interferon

Toate analizele se rafac gratuit, dar în anumite condiții FOTO: RĂZVAN VĂLCĂNEANȚU
Autor: | | 0 Comentarii | 797 Vizualizari

Pentru a putea beneficia de tratamentul salvator, românii care au hepatită virală C fibroză F4 și cei cu ciroză hepatică C trebuie să parcurgă câteva etape importante. În primul rând, își refac analizele

Primul lucru pe care trebuie să-l facă bolnavii este să meargă, cu trimitere de la medicul de familie, la medicii specialiști îndreptățiți să distribuie vouchere pentru analizele gratuite. Este vorba de doctori din București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iaşi, Sibiu și Oradea.

De unde vă luați voucherele

● În București este vorba de secțiile de gastroenterologie de la Institutul Fundeni, Spitalul Universitar de Urgență Militar, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, Spitalul „Sf.Ioan”, Spitalul Universitar București, Spitalul „Victor Babeș”, Spitalul „Dimitrie Gerota”, Spitalul „Agrippa Ionescu” și Spitalul Clinic Colțea, dar și la secțiile de boli infecțioase de la Institutul „Matei Balș” și Centrul de Diagnostic și Tratament „Victor Babeș”.

● La Cluj-Napoca - secțiile de gastroenterologie de la Spitalul Județean de Urgență, Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie „Octavian Fodor” și Spitalul Universitar CF, dar și la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

● La Constanța – dau vouchere gastroenterologii de la Spitalul Clinic Județean, Spitalul Clinic Căi Ferate și Spitalul de Boli Infecțioase.

● La Craiova - secțiile de gastroenterologie de la Spitalul Județean și Spitalul Municipal Filantropia, dar și cei de la Centrul Medical „Brâncuși” și cei de la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș”.

● La Iași, pacienții trebuie să meargă la secțiile de boli infecțioase de la Spitalul „Sf.Parascheva” și la cele de gastroenterologie de la Spitalul de Urgență „Sf.Spiridon”, Institutul de Gastroenterologie și Spitalul Clinic CF.

● La Oradea, girează specialiștii gastroenterologi de la Spitalul Județean și de la Spitalul CFR.

● La Sibiu – secțiile de gastroenterologie și boli infecțioase de la Spitalul Clinic Județean de Urgență. Lista va fi completată cu alte unuități.

Analize gratuite

După ce intră în posesia voucherelor, bolnavii merg la cele 50 de laboratoare acreditate – pe care o găsiți și pe site- ul evz.ro. Pe lângă investigaţiile amintite, dosarul pacientului va conţine în mod obligatoriu o serie de documente care se regăsesc pe site-ul www.cnas.ro, la secţiunea informaţii pentru asiguraţi – medicamente – tratament fără interferon. Dosarul va fi depus la casa de asigurări de sănătate cu care se află în relație contractuală medicul de specialitate care-l va trimite apoi la CNAS, unde va fi analizat de o comisie. Pacientul va fi informat de casa de sănătate dacă a intrat sau nu în program.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Sănătate

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate