FETIŢA despre care spun că VA TRĂI 105 ani. Pare imposibil, dar există o explicaţie perfect logică

FETIŢA despre care spun că VA TRĂI 105 ani. Pare imposibil, dar există o explicaţie perfect logică

Megan s-a născut, anul trecut, într-o regiune din Marea Britanie, unde potrivit unui studiu populaţional, speranţa de viaţă la naştere trece de 100 de ani.

Blondina de şapte luni a avut norocul să se nască într-o suburbie liniştită din Northumberland, Marea Britanie, unde speranţa de viaţă a femeilor este cea mai ridicată din întreaga ţară. Fetele născute aici pot ajunge să trăiască şi 105 ani, potrivit unui studiu efectuat de Institutul de Sănătate Publică din Anglia. Specialiştii nu au o explicaţie clară a fenomenului şi spun însă că datele ar trebui private cu precauţie. Speranţa medie de viaţă la nivelul ţării este mult mai scăzută: 82 de ani pentru femei şi 79, pentru bărbaţi. „Sunt încântată că fiica mea va trăi 105 ani. Imaginaţi-vă doar câte lucruri are timp să facă în cei extra 20 de ani..Să călătorească şi să-şi îndeplinească visurile”, spune mama fetiţei, pentru telegraph.co.uk. Speranţa de viaţă a crescut cu 30 de ani, atât în cazul femeilor, cât şi al bărbaţilor, în ultimul secol, în special datorită progreselor înregistrate de medicină.

Citiţi mai mult: Au un CORP perfect! SUNT invidiate de toate femeile şi dorite de toţi bărbaţii. Cum au reuşit performanţa asta | VIDEO & FOTO