CUM a găsit IUBIREA VIEŢII făcând NAVETA cu TRENUL. O poveste care îţi topeşte inima | GALERIE FOTO

CUM a găsit IUBIREA VIEŢII făcând NAVETA cu TRENUL. O poveste care îţi topeşte inima | GALERIE FOTO

Deşi la prima vedere pare un subiect dintr-un roman de dragoste, povestea de iubire dintre doi tineri din Marea Britanie care faceau naveta cu trenul la Londra, a demonstrat că viaţa bate literatura. Zoe Folbigg şi-a găsit marea dragoste în trenul de 8.21 de la Hitchin, Hertfordshire, la London's King's Cross.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE! Potrivit Daily Mail, cei doi s-au "cunoscut" în timp ce făceau naveta cu trenul, mai precis ea l-a remarcat pe Mark, el a ignonorat-o luni îndregi. Povestea lor nu începe cu priviri languroase, zâmbete ştrengare sau discuţii intreminabile în care să se completeze reciproc, în timp ce mergeau la job. Toate acestea au venit mult mai târziu.

În fapt, Zoe Folbigg s-a îndrăgostit la prima vedere de Mark într-o dimineaţă de iulie, "neobișnuit de tristă. Cerul era de plumb, iar navetiştii se înghesuiau zgribuliţi pe peron: bărbați gri în costume gri și femei cu expresii hărțuite ce se luptau cu umbrele".

"Și apoi l-am văzut, mergea calm, aproape în reluare, uitând, se pare de ploaie. Mediteranean: brunet, cu piele măslinie, cu ochii căprui adânci, de cel mult 20 de ani. Era izbitor de frumos. M-am gândit : Doamne, eşti superb".

Ne puteți urmări și pe Google News

De atunci l-a căutat în fiecare zi cu privirea când ajungea în gară. Mai mult, a făcut tot ce a putut să îşi ia bilet cât mai aproape de el, a schimbat ţinuta sport pe rochii şi pantofi cu toc. S-a machiat cu atenţie, şi-a schimbat coafura şi chiar a pus în practică mai multe scenarii, pentru a-i atrage atenţia. Nimic n-a funcţionat, pentru "The Man" nu exista. Era tăcut, cufundat în cartea sa și orb în ceea ce o privea.

Viaţa şi-a urmat cursul şi s-ar fi dat bătută, dar într-o zi, încurajată de prieteni, şi-a luat imima în dinţi şi i-a strecurat bărbatului un bileţel cu adresa ei de mail. Au trecut opt luni până a primit un semn de viaţă de la el. Au ieşit să bea ceva şi el i-a povestit că a trecut printr-o despărţire dură, după o relaţie de mai mulţi ani, că a fost împietrit de durere şi părea că viaţa lui nu mai are sens.

La scurt timp s-au mutat împreună, iar în aprilie 2009 s-au căsătorit. Au doi copii frumoşi, au renunţat la job-urile anterioare şi şi-au deschis o afacere, cutreieră lumea şi se bucură de fiecare clipă pe care o petrec împreună.

"Primul nostru fiu, Felix, a fost un copil din luna de miere. Max a fost născut un an mai târziu. Mark și cu minem facem naveta în trenuri diferite acum, eumerg la birou doar două zile pe săptămână, în rest lucrez de acasă, dar încă mai simt că sunt pe drum cu el, de -o viață. Îmi place Mark, viaţa noastră e la fel cum mi-am închipuit-o când m-am îndrăgostit de el. Şi astăzi încă îl numesc "The Man", a povestit Zoe. ARTICOLE POPULARE:

  • VEDETELE de azi SUNT ACELEAŞI cu cele din vremea PĂRINŢILOR TĂI. NU CREZI? | GALERIE FOTO

  • EMOŢIONANT. Sunt fraţi GEMENI, dar s-au NĂSCUT în ANI DIFERIŢI: unul în 2013, celălalt în 2014 | GALERIE FOTO / VIDEO

  • A SLĂBIT atât de mult încât SOŢUL său NU a mai RECUNOSCUT-O când s-a întors din Afganistan | GALERIE FOTO

  • PENIBILI DE REVELION. S-au ÎMBĂTAT CRIȚĂ la petrecere și apoi s-au BĂTUT CU POLIȚIA sau au ajuns SĂ SE FACĂ DE RÂS | GALERIE FOTO

  • ALPINIST EXPERIMENTAT, un COPIL de 9 ani. Un BĂIEŢEL a escaladat vârfurile Kilimanjaro, Whitney şi Aconcagua | GALERIE FOTO