Cu sfere minuscule. Noutatea care împiedică LĂSAREA SÂNILOR

Cu sfere minuscule. Noutatea care împiedică LĂSAREA SÂNILOR

Un tip nou de implant mamar, denumit B-Lite, care este cu 30% mai uşor decât orice produs similar existent pe piaţă şi previne procesul de lăsare a sânilor, care apare în cazul folosirii implanturilor cosmetice convenţionale.

Implantul a fost creat de un inginer biochimist din Israel, iar potrivit dailymail.co.uk, implanturile mamare tradiţionale sunt realizate din gel de silicon sau din soluţie salină.

Mult mai uşoară

Noul tip de implant constă într-un înveliş de silicon umplut cu sfere minuscule de silicat, o formă solidă a gelului de silicon, dar mult mai uşoară.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Implanturile mamare nu au fost niciodată mai uşoare, de la introducerea lor pentru prima oară, în 1962. De atunci, nu a apărut nicio îmbunătăţire cu privire la această procedură. Ştim că, după zece sau 15 ani, aceste implanturi trebuie înlocuite. Când realizezi un implant, sânii devin mai grei. Acesta este motivul pentru care încep să se lase după câţiva ani şi femeile trec prin două sau trei operaţii pentru a avea în continuare sâni frumoşi", a explicat Dael Govrin,  biochimistul din Israel, care a inventat noul tip de implanturi. "Reacţia primelor noastre paciente este pozitivă. Unele dintre acestea au implanturi mamare pentru prima oară şi spun că sunt mai uşoare decât sânii lor naturali", a mai afirmat Dael Govrin. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU: Prin unul dintre acele evenimente zise în Istoria poporului român drept expresia norocului chior, democrația din România fost salvată!
  • INDOLENȚĂ SAU PROSTIE. Au dat 8 milioane de euro pe un sistem care a aruncat Aeroportul Otopeni în haos
  • UDMR, gata să-l înghită pe Voiculescu ca să intre în Guvern

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Descoperire DE SENZAŢIE. A existat în Moldova o SAVANĂ TROPICALĂ? / VIDEO
  • Horoscopul lui Dom' Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile...
  • TEORIA PIERDUTĂ a lui Einstein: Universul s-a extins în mod constant