Cristian Preda, despre Ponta: Orice mașinațiune e bună pentru a-l da jos din jilț pe IPOCHIMEN

Cristian Preda, despre Ponta:  Orice mașinațiune e bună pentru a-l da jos din jilț pe IPOCHIMEN

Europarlamentarul Cristian Preda susţine că principalul responsabil pentru imaginea externă negativă a României este premierul Victor Ponta. Prin urmare, el afirmă că „orice mașinațiune e bună pentru a-l da jos din jilț pe ipochimen”.

„Marți va avea loc ședința grupului de lucru pentru afaceri externe al PPE, iar miercuri întreaga fracțiune parlamentară a popularilor se va reuni, pentru a discuta agenda plenarei de la Strasbourg din 13-17 ianuarie.

Voi avea, însă, ocazia de a discuta cu deputații din diverse grupuri politice despre isteria pornită împotriva muncitorilor români, după ridicarea restricțiilor pe care 9 din statele-membre le-au menținut până la 1 ianuarie. Cel mai bun argument împotriva atitudinii xenofobe este înfățișarea experienței din statele care au ridicat mai demult restricțiile și care nu și-au văzut destabilizate astfel nici piața muncii, nici sistemele de asigurări sociale.

Din păcate, credibilitatea foarte scăzută pe plan european a guvernului de la București nu ne ajută deloc. Dottore reprezintă azi 99% din imaginea externă negativă a României. Așa că orice mașinațiune e bună pentru a-l da jos din jilț pe ipochimen”, a scris Cristian Preda pe blog.

Ne puteți urmări și pe Google News