Editura Evenimentul si Capital

Cozmin Guşă a oferit titlurile onorifice de Ambasador "Judo For Romania"

foto: arhivă
Autor: | | 0 Comentarii | 76 Vizualizari

Cozmin Guşă, preşedintele Federaţiei Române de Judo, a oferit titlul onoridic de "Ambasador Judo for Romania" mai multor personalităși publice din afara sportului. La acest eveniment, considerat unul dinte cele mai importante din domeniul sportului în România, au fost prezenţi oficiali din Ministerul Sporturilor şi Comitetul Olimpic, șefi de federații sportive, reprezentanți ai mediului de afaceri, dar și reprezentanți ai presei sportive.

Cozmin Gușă a început evenimentul povestind despre cum a fost înființată fundația "Judo For Romania". "Am simţit nevoia să înfiinţăm o fundaţie care să ajute judo-ul şi sportul, ca să acordăm şansa unor oameni din afara sportului să activeze. Să activeze ca sponsor, ca sprijin, ca expertiză. Sunt oameni care iubesc judo-ul şi sportul, şi vor face eforturi de influenţă, care să ajute judo-ul. De marea masă a judokanilor se va ocupa Federaţia. Ca să fie plata transparentă, o să facem plata de la fundaţie. Nu e aşa? În sport, fiecare plată care se face devine suspectă. Ca să fie foarte limpede, plata o să o facem de la fundaţie, ca să nu avem treabă nici cu Curtea de Conturi. O să-mi permit să încep înaintea dezbaterii cu o parte mai ceremonioasă. La "Judo For Romania", o să cordăm unor personalităţi din afara sportului titlul onorific de Ambasador Judo For Romania", a declarat analistul politic Cozmin Guşă.

Personalităţile care au primit titlul onorific de Ambasador Judo For Romania sunt următoarele:

1. Tova Ben Nun Chebis (Preşedinta Lauder Foundation),

2. Preşedintele Asociaţiei Băncilor din România, Sergiu Oprescu,

3. Primarul Clujului, Emil Boc,

4. Călin Mitică, reprezentantul Transferoviar Grup (care va sponsoriza judo-ul cu premii în bani),

5. Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României,

6. Rareş Bogdan (realizator Realitatea TV), 7. Dan Tudorache (primarul sectorului

"El a avut iniţiativa de a demara din toamnă nişte licee naţionale în sport. O parte din licee din sectorul 1 vor deveni licee naţionale pentru un anumit sport. Judo-ul este unul dintre aceste sporturi. Dan Tudorache a militat de la începutul mandatului în zona sportului",  a ținut să menționeze Cozmin Guşă despre Dan Tudorache.

"Discutăm despre starea de fapt a sportului. Discutăm despre ceea ce ne blochează activitatea în sport. Dacă o reuşim să ajungem şi la unele soluţii, va fi bine. Directorul Judo For Romania este Teo Avramescu". 

Loading...
Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate