Editura Evenimentul si Capital

INCREDIBIL ce s-a întâmplat la Paris, la TREI săptămâni după TRAGEDIA de la Charlie Hebdo!

O tarabă în mijlocul Parisului de la care se împărțeau Coranuri
Autor: | | 14 Comentarii | 2487 Vizualizari

Nu s-a stins ecoul împușcăturilor de la Charlie Hebdo și de la magazinul evreiesc și o asociație care propovăduiește islamismul ultra-radical a împărțit nestingherită Coranuri în plin centru al Parisului.

La numai câteva săptămâni după atentatele care au zguduit Franța, în Piața Italia din Paris, arondismentul al XIII-lea, a fost organizată o acțiune de distribuire gratuită de Coranuri la trecători, scrie Le Figaro.

Organizatorii au postat un mesaj pe Twitter:

„Asociația LIS! împărtășește cuvântul islamului în Piața Italia. Allahu Akbar.”

Pe un stand lung erau așezate sute de Coranuri. Bărbați bărboși le împărțeau trecătorilor. Un detaliu: LIS! este o asociație salafistă, care propovăduiește islamul ultra-radical.

Figaro scrie că asociația extremistă se află sub supraveghere în Germania, neliniștită de „distribuirile masive de Coranuri”.

Săptămânalul german Der Spiegel a scirs că președintele LIS! este un „predicator al urii” care vrea ca „sharia să domnească peste tot în lume”. Acest om s-a aflat și în centrul acțiunii din inima Parisului. Nestingherit.

Prefectura Poliției, contactată de Figaro, a declarat:

„Nu exista nici un motiv pentru a împiedica această distribuție pe cale publică.”

Pe Facebook, asociația a declarat că a realizat „o traducere a sensurilor versetelor nobilului Coran în franceză” (...) „distribuită gratuit ne-musulmanilor în locurile publice”. Obiectivul declarat: „cuvântul lui Allah să ajungă în toate căminele francezilor!”

Loading...
Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Internaţional

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate