Editura Evenimentul si Capital

Continuă scandalul pe averea lui Johnny Răducanu! Iubita jazzman-ului e obligată să plătească nepoților maestrului 60.000 de euro

Johnny Răducanu, un îmblânzitor al pianului FOTOGRAFII: LIBERTATE
Autor: | | 3 Comentarii | 4500 Vizualizari

Decizie de ultimă oră! După patru ani de certuri prin tribunale, Mirela Adăscăliței (42 de ani), femeia care i-a fost alături lui Johnny Răducanu în ultimele luni de viață, pierde în fața moștenitorilor.Lupta pe averea lui Johnny Răducanu pare să nu aibă sfârșit. Moștenitorii maestrului au dorit ca imobilul în care acesta s-a stins din viață să fie transformat într- o casă memorială, dar Mirela Adăscăliței, femeia care a avut grijă de jazzman, s-a opus, fiind coproprietar al locuinței.


Din aceeaşi categorie: Mărturia TULBURĂTOARE a iubitei activistului care a plonjat de la balcon, cu o altă fată, în Ajun şi A MURIT zdrobit de caldarâm: „Nici dacă ar fi avut o boală incurabilă nu s-ar fi sinucis. Plănuiam să ne căsătorim!”La începutul anului 2011, cu șapte luni înainte să moară, Johnny a cumpărat un apartament cu cinci camere în zona Obor, din sectorul 2 al Capitalei, iar pe actul de proprietate a trecut-o și pe Mirela.

Aici a început tot scandalul, iar aparițiile celor implicați în sălile de instanță s-au înmulțit.


FOTO: Mirela Adăscăliței88.807 lei pentru fiecare moștenitor

Tribunalul București a făcut lumină în acest caz. O obligă pe femeie să plătească moștenitorilor Dumitru Crețu, Paul Vasea Crețu și Antoaneta Crețu câte 88.807, 83 lei, contravaloare a cotei de 1/6 din imobil și teren indiviz. Mai mult, Mirela trebuia să-i plătească lui Mihai Crețu, fiul lui Dumitru Crețu - cel mai mare dintre frații lui Johnny Răducanu, decedat anul acesta la vârsta de 92 de ani - suma de 765,93 lei cheltuieli de judecată.

Decizia nu este definitivă.

Era convins că mai are multe de făcut, însă la 79 de ani, pe 19 septembrie 2011, Johnny Răducanu ne-a părăsit. A lăsat în urmă o parte din istoria jazz-ului, dar și un scandal, pe mica lui avere, între rude și femeia care l-a îngrijit.


FOTO: La ultimul etaj al acestui imobil s-a stins din viață Johnny RăducanuNepoata din Spania vrea să publice o carte

Pe numele său real Răducanu Crețu, Johnny s-a născut la Brăila, pe data de 1 decembrie 1931.

Provenea dintr-o familie de romi cu tradiție muzicală și s-a remarcat ca un talentat interpret de jazz, la contrabas, încă de la 19 ani. Johnny Răducanu va rămâne în inimile tuturor iubitorilor de jazz, dar și în cele ale nepoților. Unul dintre aceștia vrea să publice o carte despre viața maestrului:

„Unchiul meu a fost un om deosebit. A iubit și muzica, și femeile. Lucrez la o carte despre viața lui, care se va numi «Johnny Răducanu este unchiul meu». Acolo voi scrie și despre femeile care i-au trecut prin pat. Și nu au fost puține”, a declarat, pentru EVZ, Antoaneta Crețu, o pictoriță cu domiciliul în Catalonia.

Loading...
Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: EVZ Special

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate