Editura Evenimentul si Capital

Conducerea Apa Nova a organizat cea de-a doua dezbatere publică live cu locuitorii Capitalei

Autor: | | 0 Comentarii | 199 Vizualizari

În cadrul unui eveniment, organizat la Sala Palatului din Bucureşti, conducerea Apa Nova a purtat cu bucureştenii un dialog în care s-a discutat despre investiţii, calitatea apei şi facturarea asociaţiilor de locatari.

Directorul general al companiei care gestionează sistemul de apă şi canal din Bucureşti, Mădălin Mihailovici, a explicat la începutul dezbaterii că societatea pe care o conduce a făcut paşi importanţi în ceea ce priveşte modernizarea sistemului de apă şi canal din Capitală.

Investiţii de 400 de milioane de euro

Cei aproximativ 1.000 de participanţi au adresat întrebări punctuale conducerii Apa Nova - Compania de Ape Bucureşti (ANCAB), prezentă la dezbateri pentru a detalia un bilanţ al activităţii şi pentru a explica investiţiile pe care le derulează în infrastructura oraşului. Dialogul a relevat modul cum se calculează tarifele şi cum stă Capitala în comparaţie cu alte oraşe. Bucureștiul are, în continuare, unul dintre cele mai mici prețuri la apă din țară de adăugat aici și graficul cu prețuri pe care l-am trimis mai devreme

„Apetitul pentru acest gen de întâlniri a fost demonstrat de interesul manifestat în sală, oamenii recunoscând că nu au prea des ocazia să cunoască personal conducerea unei companii atât de importante pentru sănătatea şi calitatea traiului zilnic”, arată organizatorii.

Multe întrebări au vizat programul „A doua ţeavă”. Proiectul presupune sprijin financiar acordat pentru schimbarea ţevilor din imobile, proprietate privata, şi care se poate transforma într-un proiect susţinut de autorităţi şi în folosul comunităţii din Bucureşti.

Conducerea Apa Nova a explicat în cadrul dezbaterii că investiţiile companiei în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare din Municipiul București au condus la creșterea calității serviciilor, degrevând astfel bugetul consolidat al Municipiului București. Toate investițiile făcute în cei 16 ani de concesiune se ridică la aproximativ 400 milioane de euro.

În acest an valoare investiţiilor este de 30 milioane de euro, au explicat şefii Apa Nova celor prezenţi.

Loading...
Pagina 1 din 2


Tag-uri: apa, nova, bucuresti, ancab

Alte articole din categoria: Social

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate