„Concertul Extraordinar” de An Nou, cu celebrul violonist Manrico Padovani. UNDE MERGEM

„Concertul Extraordinar” de An Nou, cu celebrul violonist Manrico Padovani. UNDE MERGEM

La începutul anului 2018, artiștii petrec de Revelion, iar teatrele pun accentul pe comedie. Anul 2018 începe la Teatrul Național București cu o surpriză muzicală.

Luni, 8 ianuarie, de la ora 19.00, va avea loc „Concertul Extraordinar” care-l are ca invitat pe celebrul violonist Manrico Padovani. Supranumit „magicianul viorii”, artistul elvețian va interpreta la vioara sa Stradivarius- Vuillaume „Messiah” celebrul Concert nr. 1, în Re Major, de Niccolo Paganini, alături de cunoscuta Orchestră Symphactory, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. În partea a doua a concertului, publicul va călători în spaţiul muzical spaniol prin seducătoarele Suite 1 şi 2 din opera Carmen, de Georges Bizet.

Revelioanele Artiștilor

Dacă noi, românii normali, ne-am făcut deja Revelionul, artiștii au muncit în noaptea dintre ani, așa că n-au apucat să petreacă. Show-uri live și distracție la Berăria H din București, unde sâmbătă, 6 ianuarie, cântăreți și trupe îndrăgite își dau întâlnire, de la ora 21.00, la „Revelionul Artiștilor”. „Schimbul 3” by Adrian Ordean, Barock, White Mahala, Saveta Bogdan, Mărioara Man Gheorghe, Marian Haiducul & Roxana (ex Etnic), Radu Captari, Florin Apostol, Tony Șeicărescu, Enrico di Calabria, Tudor Turcu, Viorel Tudorache, Andaluzia, Claudiu Dumitrache, Vichi Stepanovici și Johnny Săndulescu vor ciocni un pahar de șampanie cu prietenii și fanii, dar și cu colegii de breaslă, iar apoi vor urca pe scenă pentru a face spectacol.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Revelionului Comedianților”

Și artiștii de stand-up comedy sunt pregătiți de Revelionul lor special. Duminică, 7 ianuarie are loc cea de a 4 ediție a „Revelionului Comedianților”, susținut de cinci dintre cei mai buni maeștri autohtoni ai improvizației: Marius Covache, Raul Gheba, George Bonea, Toma Alexandru și Cristian Dumitru vin în Copper’s Pub, București și sunt puși pe glume.

„Trombonel - Hoțul zăpezii” îi așteaptă pe copiii din Oradea

Cei mai mici spectatori din Oradea sunt așteptați duminică, 7 ianuarie, de la ora 11.00, la Sala Arcadia, pentru a se distra la piesa de teatru: „Trombonel – Hoțul zăpezii”, de Sînziana Popescu, în regia lui Florian Silaghi. Timp de 45 de minute, copiii se vor distra din plin la o poveste plină de umor și muzică, despre un elf indisciplinat și leneș din echipa lui Moș Crăciun, care a fost prins furând jucării. Drept pedeapsă pentru faptele sale, toate jucăriile i-au fost confiscate, iar el a fost alungat din regat. Încă de atunci a început să-și plănuiască răzbunarea împotriva lui Moș Crăciun și, în final, a descoperit o metodă: să facă zăpada să dispară.

Început de an cu „Micul Prinț”, spectacol pentru oameni mari

O nouă reprezentație a piesei „Micul Prinț”, de Antoine de Saint-Exupery, cu Iuliana Nistor, Vlad Gălățianu și Ștefan Ruxanda în distribuție, își așteaptă publicul joi, 4 ianuarie, de la ora 20.00, la „The Temple Social Pub”. Montarea minimalistă dedicată celor mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. 3 actori cu 3 instrumente îi poartă pe privitori pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.

„M-am hotărât să devin prost”, la Teatrul din Timișoara

Timișorenii sunt invitați la teatru încă din primele zile ale anului 2018. Teatrul National Timișoara - Studio „Utu Strugari” găzduiește sâmbătă, 6 ianuarie și duminică, 7 ianuarie, de la ora 19.00, una dintre cele mai reușite piese de teatru: „M-am hotărât să devin prost”, o poveste semnată de Martin Page. Din distribuție fac parte actorii Călin Stanciu Jr., Victoria Rusu, Victor Manovici și Alina Chelba, iar regia îi apaține Antonellei Cornici. Antoine, geniu, se simte exclus din lumea contemporană. Deprimat, încearcă diferite metode să devină mai prost, mai aproape de semenii lui. Pornește pe un drum complet anti-inițiatic, încearcă să se integreze: n-a băut în viața lui - vrea să ia lecții de alcoolism; nu știe ce e moartea – ia lecții de sinucidere. Dincolo de aspectul biografic, „M-am hotărât să devin prost” este o întâlnire fascinantă cu psihicul uman.