Agent CIA, declaraţie ŞOCANTĂ: Guvernul vrea să-l UCIDĂ pe BĂIATUL ăsta! Aflaţi cine-i BĂIATUL

Agent CIA, declaraţie ŞOCANTĂ: Guvernul vrea să-l UCIDĂ pe BĂIATUL ăsta! Aflaţi cine-i BĂIATUL

Expertul în terorism, ex agent al CIA, Philip Mudd, a declarat, într-un interviu dat pe 11 august unei televiziuni americane, că: guvernul vrea să-l ucidă pe băiatul ăsta, referindu-se la preşedintele Donald Trump, fiindcă -nu respectă Deep State (statul profund). De fapt, agenţii aparatelor de securitate americane, potrivit lui Mudd, s-ar fi înfuriat pe preşedinte fiindcă nu-i apără în mod adecvat.

Declaraţia şocantă a fost dată de Mudd într-un comentariu la cald privind răspunsul ironic al preşedintelui SUA la ameninţările lui Putin de a expulza din Rusia sute de funcţionari americani. Trump de fapt i-a ''mulţumit'' lui Putin, fiindcă  micşorarea personalului SUA, aflat în serviciu în Rusia, ar fi permis Statelor Unite să economisească ''un sac de bani'', datoraţi reducerii personalului.

O declaraţie care ar fi înfuriat rău Statul profund şi care s-ar fi simţit lezat de către preşedinte

Ameninţarea metaforică este ca urmare a denunţului mai puţin autorizat al pastorului evanghelic Rodney Howard-Brown, care la sfârşitul lui iulie a afirmat că a vorbit cu un membru al Congresului, care s-ar fi referit la un complot pentru ''doborârea bruscă'' a preşedintelui. La cererea sa de elucidare, dacă e vorba de impeachement (punere sub acuzare), congresmanul ar fi răspuns că nu era vorba de aceasta: ''Va fi doborât brusc'', au fost vorbele sale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cauza unei aşa animozităţi este politica externă a noului preşedinte, pe care anumite cercuri financiare o consideră prea încrezută, mai ales în ce priveşte Rusia şi Orientul Mijlociu, scrie Il Giornale. Este vorba ce cercuri care au o mare influenţă în lumea finanţelor, a economiei, a Apărării şi a serviciilor de intelligence, ca să nu mai vorbim de media şi de nucleele politice. Care nu reuşesc să se resemneze după înfrângerea electorală a lui Hillary Clinton.

Pentru destinele lumii este mai important ca rezulattul acestei înfruntări să nu aibă o răsfrângere în diferitele crize pe care administraţia Trump le are de înfruntat. Ca aceea privind Coreea de Nord, din păcate de strictă actualitate.

Denunţul pastorului evanghelic şi ameninţările metaforice ale analistului CIA, dincolo de sugestiile pe care le pot evoca, dau măsura de cât de aprins e conflictul respectiv. Se speră ca tonurile să se îndulcească şi ca metaforele să rămână doar metafore.