Editura Evenimentul si Capital

Cele mai performante companii din România vor fi premiate în cadrul unui eveniment de excepție

Autor: | | 0 Comentarii | 145 Vizualizari

România a înregistrat în 2016 una dintre cele mai mari creșteri economice din ultimii nouă ani, de 4,9%, în acord cu creșetere economică estimată de Comisia Naționale de Prognoză, după cum se arată și în clasamentul realizat anual de Camera de Comerț și Industrie a României – Topul Național al Firmelor.

Creșeterea economică a fost generată de reducerea TVA-ului la alimente în iunie 2015, de la 24% la 9% și reucerea cotei geneerale a TVA de la 24% la 20% în ianuarie 2016, ceea ce a stimulat consumul.

De asemenea, un stimul suplimentar asupra economiei l-a constituit scăderea impozitului pe dividende și micșorarea mai multor categorii de accize.

România a înregistrat, de altfel cea mai mare creștere economică în rândul statelor europene. Sttatisticile se regăsesc în clasamentul realizat anual de Camera de Comerț și Industrie a României – Topul Național al Firmelor

Raportul se realizează pe baza unei metodologii complexe şi unitare la nivel naţional, prevăzută de lege şi implementată de fiecare Cameră la nivel de judeţ. Topul analizează indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat.

Astfel, cele mai performante companii din 7 domenii de activitate vor fi premiate în urma raportului. Premierea va avea loc joi, 19 noiembrie, de către Camera de Comerț și Industrie, în cadrul Galei Topului Național al Firmelor, ediția a XXIV-a

Evenimentul va avea loc în cadrul Centrului Explozițional Romexpo, intrarea B.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Economie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate