Editura Evenimentul si Capital

Cele mai NESIMŢITE lucruri pe care le pot face oamenii în avion | VIDEO

Să fie părtași la intimitatea și gusturile noastre.
Autor: | | 0 Comentarii | 535 Vizualizari

CNN Travel a realizat nu demult un top al comportamentelor iritante atunci când oamenii călătoresc cu avionul.

Nu, nu este vorba doar despre tăierea unghiilor sau luarea în stăpânire a cotierei, ci de multe alte lucruri, spun specialiștii de la CNN.

Cum ar fi: Călătorești fără să te miști. Benzile rulante din aeroport sunt gândite să ne transporte mai repede la terminal unde avem de prin un avion în așa fel încât la finalul cursei să nu se simțim ca și când am fi alergat la maraton. Mulți pasageri le folosesc însă din comoditate; Surprins în fața celor care asigură paza. Peste tot în aeroporturi sunt panouri informative cu indicații despre ce ar trebui să facem la punctele de control. 

De multe ori

De ce atunci unii se arată atât de surprinși când li se confiscă sticla cu apă de parcă ar afla că există viață extraterestră?; Înghesuială la caruselul bagajelor. De ce foarte mulți călători se calcă în picioare aglomerând spațiul din jurul caruselului când ar putea sta cațiva metri mai departe pentru a face loc celor care-și zăresc valizele pe bandă? Până la urmă toți își recuperează bagajele, de ce să nu o facem civilizat? ;  Întârziatul care sare peste rând. De multe ori vedem persoane care profită de amabilitatea celorlalți făcând repede check-in-ul pentru că altminteri pierd avionul. În fapt, special au venit târziu pentru a nu fi siliți să stea la coadă ; Sortarea bagajelor prea grele chiar la ghișeu. Sunt unii care atunci când află cât cântăresc valizele lor se apucă să le ușureze pe loc pentru a nu fi siliți să plătească în plus; Exces de zel în magazinele duty-free. De data aceasta angajații acestor magazine sunt enervanți cu excesul lor de zel. În fond tot ce vrem să cumpărăm este o sticlă de vodcă ieftină; Nimic nu ne enervează mai rău decât să ne înghesuie cineva cu coatele de pe scaunul de alături. Totuși, scaunele au fost gândite pentru ca pe ele să stea cineva și nu să ne întindem noi bagajele;  Muzică la volum maxim. Nimănui nu-i pasă cu ce ne omorâm timpul în așteptarea îmbarcării. Totuși, suntem enervanți când îi silim pe ceilalți să fie părtași la intimitatea și gusturile noastre în materie de muzică sau altceva deși în mod evident ei nu vor asta. Din acest motiv au fost inventate căștile; 

Toate devices-urile descărcate. Cu siguranță îl știți pe tipul ăsta. Are un laptop, un, iPhone și un iPad la el în rucsac și toate sunt descărcate. Și are nevoie să le încarce. Pe toate odată, ocupând toate sursele de alimentare; Peste rând la taxi. Toți suntem obosiți după un zbor cu avionul și orice acțiune oricât de simplă ni se pare o provocare. Cum ar fi aceea de a găsi un mijloc de transport pentru a ajunge în oraș. De aceea, e bine să nu ne facem viața și mai grea oferind taximetriștilor de trei ori prețul unei curse doar pentru a nu mai sta la rând.

Pagina 1 din 1
Tag-uri: avion, oameni, lucruri, lista, cnnStirile zilei

Alte articole din categoria: Divertisment

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate