Editura Evenimentul si Capital

CEL MAi SINCER INTERVIU acordat vreodată! Fosul soț al Andreei Marin vorbește în premieră despre viață, fericire, relații, familie, dar şi profesie. S-a SĂTURAT DE ZVONURI și a raspuns CELOR MAI INCOMODE întrbări

Tuncay Öztürk
Autor: | | 1 Comentarii | 922 Vizualizari

Cel mai sincer interviu acordat vreodată de fosul soț al Andreei Marin. Invitat de un jurnalist, Tuncay Ozturk nu a mai păstrat secretul și a vorbit despre secretul fericirii.

Tuncay Ozturk  a acordat un interviu în exclusivitate pentru Diva Hair. Specialistul în osteopatie a vorbit despre viață, fericire, relații, familie, dar şi profesie. Acesta a vorbit sincer despre cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la pacienții lui .

 „Sunt lucruri în viață care merg reparate, dar timpul pe care îl irosești nu este unul dintre ele. Bucură-te de prezent! Am învățat că nu ar trebui să-ți irosești viața cât ești tânăr, ci să o trăiești din plin, dar gândindu-te la viitor. Pașii pe care îi faci cât ești tânăr ar trebui să-ți aducă fericirea și peste ani. Cea mai importantă moștenire pe care o poți primi de la viață sunt relațiile strânse pe care le ai cu anumite persoane. Ar putea fi secretul fericirii”, a spus el.

Întrebat  care este stilul de viață potrivit pentru o femeie, Tuncay Ozturk a răspuns: „Atunci când un sistem începe să aibă probleme, atrage cu sine altele. Dar da, în cazul femeilor, emoțiile, așa cum spuneam mai sus, au o importanță crucială asupra sănătății lor. Iar când vine vorba de dragoste, lucrurile se complică. Pentru că dragostea nu este un simplu sentiment. Ci presupune și foarte multe emoții. Multe dintre acestea ”deservesc” dragostea într-unmod pozitiv sau negativ.

Încrederea, sacrificiile, fericirea, recunoștința, fidelitatea, speranțele, etc. Toate acestea au legătură cu dragostea, care, în sine este un sentiment uriaș.Poți avea o relație cu cineva pe care nu-l iubești, bazată pe încredere, însă atunci când iubești, dragostea și încrederea nu se pot separa. Iar aceasta este una dintre cauzele decepției în dragoste. Cum să reușim să ne protejăm corpul de efectele nedorite ale dragostei? Este la fel de greu pe cât este să iubești”.

Majoritatea emoțiilor sunt cauzate de decepții, iar în cazul celor mai multe femei acestea au legătură cu dragostea. Tuncay a sfătuit femeile cum ar trebui să-și managerieze o astfel de decepție.

„Atunci când un sistem începe să aibă probleme, atrage cu sine altele. Dar da, în cazul femeilor, emoțiilor, așa cum spuneam mai sus, au o importanță crucială asupra sănătății lor. Iar când vine vorba de dragoste, lucrurile se complică. Pentru că dragostea nu este un simplu sentiment. Ci presupune și foarte multe emoții. Multe dintre acestea ”deservesc” dragostea într-unmod pozitiv sau negativ. Încrederea, sacrificiile, fericirea, recunoștința, fidelitatea, speranțele, etc. Toate acestea au legătură cu dragostea, care, în sine este un sentiment uriaș.Poți avea o relație cu cineva pe care nu-l iubești, bazată pe încredere, însă atunci când iubești, dragostea și încrederea nu se pot separa. Iar aceasta este una dintre cauzele decepției în dragoste. Cum să reușim să ne protejăm corpul de efectele nedorite ale dragostei? Este la fel de greu pe cât este să iubești.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate