Cea mai bătrână angajată din Marea Britanie are 94 de ani şi nu vrea să renunţe la muncă

Cea mai bătrână angajată din Marea Britanie are 94 de ani şi nu vrea să renunţe la muncă

Are 94 de ani şi lucrează 9 ore pe zi, cu toate că a fost operată la şold, iar medicii i-au recomandat repaos total.

Britanica Ada Hostler îi ignoră pe toţi cei care o sfătuiesc să se pensioneze şi continuă să-şi trăiască viaţa după moto-ul "Trăieşte clipa". Spune că lucrează 9 ore pe zi şi că nu îi place weekendul, pentru că nu se simte bine atunci când nu are o activitate, scrie publicaţia Daily Mail. Povestea străbunicii care refuză să se pensioneze a început în urmă cu 94 de ani, în oraşul italian Napoli. Acolo l-a cunoscut pe viitorul soţ, Peter, un marinar britanic. S-au căsătorit în Italia, iar cuplul s-a mutat în Marea Britanie în 1945, când Ada avea 26 de ani. Considerată cea mai bătrână angajată din Marea Britanie, Ada Hostler administrează, de aproape 20 de ani, o creşă din Portsmouth, relatează publicaţia Daily Mail. "Niciodată nu m-am gândit că voi munci la 94 de ani. Dar o iau pas cu pas. Faptul că lucrez cu cifre mă ajută să-mi menţin creierul activ şi să mă simt mai tânără. Însă, copiii sunt cei care mă fac să merg mai departe. Îmi place să fiu în jurul lor", a declarat Hostler.

Văduva Hostler mai spune că vrea să scoată totul de la viaţă şi de aceea nu doreşte să devină o pensionară fără acupaţie. Fiica acesteia, Janet Storey, în vârstă de 63 de ani, îşi descrie mama ca fiind foarte activă, chiar şi în ciuda celor 94 de ani. "Mama a fost mereu foarte activă, nu se oprea din lucru nici când era tânără. Îi place viaţa agitată şi din acest motiv iubeşte şi creşa".

Anul trecut, Ada Hostler a suferit o intervenţie chirurgicală complicată, la şold, ier medicii i-au recomandat să se pensioneze. La câteva luni de la operaţie, Ada s-a reîntors la creşă şi, ajutată de un cadru, şi-a reluat activitatea. "Vreau să mă bucur de tot timpul rămas", mai spune străbunica Ada Hostler.

Ne puteți urmări și pe Google News