Ce se întâmplă atunci când PLÂNGI. Adevărul despre LACRIMI / VIDEO

Ce se întâmplă atunci când PLÂNGI. Adevărul despre LACRIMI / VIDEO

Cercetătorii spun că, deşi lacrimile sunt provocate în general de un motiv trist, acestea sunt foarte benefice pentru sănătatea fizică, cât şi psihică.

Psihologul Oren Hassen spune că plânsul este un mecanism emoţional, care ajută să stabileşti relaţiile cu cei din jur. “Când ochii unei persoane sunt înlăcrimaţi, este greu să-l mai consideri un rival  sau  o ameninţare pentru planurile tale. Plângând, demonstrezi propria vulnerabilitate şi în acelaşi timp dai dovadă că ai încredere în persoana care îţi vede lacrimile”. Starea de spirit De asemenea, biochimistul american William Frey a constatat că lacrimile emoţionale cauzate de durere, elimină din organism  toxine  şi hormoni de stres. Lacrimile, numite lacrimi fiziologice (cele care nu sunt provocate de emoţii, ci care apar în mod constant) răspund pentru hidratarea permanentă a ochilor. Plânsul  curăţă globul ocular şi pleoapele şi, previne deshidratarea diverselor membrane mucoase, după cum notează publika.md. De obicei, plânsul apare dintr-un anumit motiv. În situaţii de stres se accelerează pulsul, iar tensiunea creşte. Lacrimile reduc reacţiile menţionate, iar după plâns se reglează tensiunea şi repiraţia, muşchii devin mai relaxaţi şi se  armonizează starea de spirit. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Noi dovezi care arată degringolada autorităţilor privind accidentul aviatic din Munţii Apuseni. Omul lui Relu Fenechiu a pus Aviaţia Civilă pe butuci
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Liderii PSD au dreptate în cazul Iohannis
  • Un membru CNA ia atitudine. Narcisa Iorga - dezvăluiri incendiare despre ce se întâmplă în CNA
TOP 3 ARTICOLE POPULARE:
  • Nu meritau carnetul de șofer. Cele mai STUPIDE accidente rutiere | GALERIE FOTO
  • Nebunia care cuprinde Facebook. A rămas doar în LENJERIA INTIMĂ în supermarket | VIDEO
  • Horoscopul lui Dom' Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile...
<iframe src="//www.youtube.com/embed/-mQqUevrb-k" frameborder="0" height="418" width="620"></iframe>